Vipp – lite tur och en massa kärlek

År 1932 vinner Holger Nielsen en bil som han säljer och för pengarna köper han en metall press. Hans fru Marie ägde en frisörsalong och en dag sa hon till Holger: ”Jag saknar en hink till salongen, kan du göra en sådan?”.
Ute i verkstaden blev en hink formad och det är idag den vi känner som Vipp pedalhinken.  

Företaget Vipp kan fira 80 års jubileum och är fortfarande idag ett familjeägt företag som drivs av Holgers dotter Jette Egelund, hennes två barn Kasper och Sofie samt 45 anställda i Köpenhamn.

Idag producerar och designar företaget Vipp tillbehör till hela hemmet, och Vipp-hinken är fortfarande deras mest populära produkt.

Vipp lampor

Med ett starkt och gediget DNA har Vipp tagit sig an att designa lampor. Lampor som är lika rena i deras uttryck som den klassiska Vipp-hinken.

Inred med en lampa från Vipp och du får en solid och vacker design i hemmet.

Gå på upptäcktsfärd i Vipps kompletta lampsortiment här

Läs vidare och låt oss ta med dig genom Vipps snygga sortiment av lampor.
Vipp 524

Vipp 524

Bland deras mest populära lampor hittar du Vipp 524. En vägglampa som är ideell över badrumsspegeln eller som vägglampa i sovrummet. Vipp 524 är också känd som Vipp Vägg-spot.  

Se den populära lampan Vipp 524  här
Vipp 522

Vipp 522

Utöver den lilla modellen 524 finns också den råa och feminina Vipp 522. Det är en vägglampa med en lång arm vilket gör den speciellt lämplig som läslampa bredvid soffan eller om du har en elevationssäng, där dess funktion blir fullt utnyttjad.

Läs mer om Vipp 522 vägglampa här
Vipp bordslampa

Vipp bordslampa

Vipp har designat två bordslampor, en klassisk skrivbordslampa och en bordslampa med mysfaktor.
Vipp 521 skrivbordslampa kan placeras på nattduksbordet, eller hörnbordet vid soffan, där den både kan skapa mys- och läs belysning.Vipp 530 bordslampa är väldigt fin och skulle passa perfekt till fönsterbrädet eller byrån. En form som nästan är retro samt en design och ett materialval som gör den modern och perfekt till den minimalistiska, eller skandinaviska stilen.
Vipp pendel

Vipp pendel

Når du ser pendellamporna från Vipp, ska det inte mycket fantasi till för att föreställa sig dem över köksön eller arbetsplatsen i köket. Kanske supplerad med den klassiska Vipp-hinken eller den populära tvålpumpen från Vipp.
Vipp-pendeln finns i två storlekar; Vipp 526, som är den största med en diameter på 29 cm samt Vipp 528 med en diameter på 16.5 cm.

Køb din Vipp pendel här
Vipp golvlampa

Vipp golvlampa

För att fullända det vackra sortimentet har Vipp dessutom skapat en fin golvlampa, som nästintill är en större utgåva av den populära bordslampan Vipp 521.  
Låt Vipp golvlampa vara din läslampa eller låt den få en plats i rummet, som den kommer inta med nöja – här får du en golvlampa som man bara får lust att äga.

Läs mer och låt dig inspireras här

Lampemesteren – din Vipp återförsäljare

Hos Lampemesteren hittar du ett komplett sortiment av lampor från Vipp. Vi strävar efter att ha lamporna på laget så att du kan snabbt kan ta emot din lampa när du gjort en beställning.

Är du osäker på vilken lampa från Vipp du ska välja, eller om du har andra frågor kring deras lampor kan du alltid kontakta vår kundservice på mail info@lampemesteren.se eller på telefonnummer 085 2503 870

Vipp erbjudande online

Hos oss har vi alltid ett stort urval av lamperbjudanden, så håll utkik här i vår
tilbudskategori. Har du hittat en lampa från Vipp som är billigare på ett annat ställe så erbjuder vi 103 % prismatch. Skicka ett mail till oss med en länk till den webshop som har erbjudandet på lampan så kommer vi prismatcha, om våra villkor uppfylls.
Läs villkoren för prisgaranti här.