101 Copenhagen Hemtillbehör

101 Copenhagen är ett danskt designföretag där kvalitetshantverk och estetik är av största vikt. Företaget grundades 2017 och har snabbt erövrat hjärtan och hem hos designentusiaster runt om i världen. De begåvade formgivarna bakom 101 Copenhagens portfölj fokuserar på att skapa design som är både tidlös och modern. Material, texturer och färger kombineras för att skapa produkter som är ett måste för designfans.
Visar 36 av 114 produkter

Vaser från 101 Copenhagen

101 Copenhagen står bakom ett stort utbud av vaser i alla typer, färger och texturer. Oavsett hur du har inrett ditt hem kommer du garanterat att hitta en vas i 101 Copenhagens sortiment som kan skapa både spänning och atmosfär. Det finns vaser för enstaka blommor såväl som vaser för stora växtdekorationer - och de skickliga formgivarna har designat vaserna i organiska material för att få dina växter och blommor att se ut som bäst.

Om du har en grön tumme och en vas inte rymmer dina växter, står 101 Copenhagen också bakom en rad planteringskärl och större krukor som säkerställer att du säkert kan låta dina gröna vänner flytta in i din lägenhet, hus eller kontor.

Om vaser, planteringar och krukor inte är exakt vad du letar efter, kan du också dyka ner i 101 Copenhagens vackra urval av brickor. Med en bricka från 101 Copenhagen är det enkelt att visa upp precis vad du vill. En bra bricka kan också vara ett ankare i din inredning - där du alltid kan hitta dina nycklar, plånbok eller andra tillhörigheter.

Slutligen är det viktigt att nämna ljusstakarna från 101 Copenhagen. Urvalet är inte riktigt lika stort som för vaser, krukor, planteringar och brickor - men mångsidigheten i de vackra designerna gör att du säkert hittar något fint att dekorera med.  
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.