Upptäck eleganta belysningsarmaturer och vackra inredningsmöbler från Margit Brandt Interieur.

den 13 september 2023
Upptäck eleganta belysningsarmaturer och vackra inredningsmöbler från Margit Brandt Interieur.
Margit Brandt är ett bekant namn för alla designkännare. Brandt (f. 1945), en designikon i Danmark och utomlands, har sedan mitten av 1960-talet varit känd för sitt kreativa designuniversum, som erbjuder en känsla av lyx och en perfekt hotellatmosfär som alla kommer att känna igen och uppskatta. Margit Brandt hade förmågan att skapa tidlös men ändå innovativ och modern design, oavsett om det handlade om jackor eller halsdukar. Detta gav henne en bred publik som än idag uppskattar hennes design. Lampemesteren är därför stolta över att presentera ett brett utbud av inredningsprodukter, inklusive lampor, av denna trendiga danska designer och att fortsätta att erbjuda estetisk och kvalitetsdesign för danska hem.

Den mycket eleganta serien av bordslampor, som du hittar här, kommer att lysa upp de mörka hörnen i ditt vardagsrum med sitt mjuka sken och sin estetiska design. Sammetsskärmen och glasfoten är färgkoordinerade och skärmen har ett stort djup. Detta skapar ett vackert spel på lampans yta och är ett perfekt exempel på Margit Brandts unika förmåga att skapa design som är både modern och tidlös.

Om du vill skapa en mysig atmosfär med levande ljus erbjuder Margit Brandt Interieur en rad vackra ljus och ljushållare, som du kan hitta härAlla ljushållare är gjorda av hållbart transparent glas, som reflekterar ljus och skapar en behaglig glöd. Alla ljusstakar har samma smala profil och runda glaselement, så du kan enkelt mixa och matcha dem för att skapa din egen Margit Brandt-glasljusstakskollektion.

Se hela utbudet av vackra Margit Brandt-produkter här.