Tre kontrastskapare från DCWéditions

den 15 december 2023
Tre kontrastskapare från DCWéditions
Det välkända franska företaget DCW har skapat en serie udda och spännande lampor med ambitionen att leverera tidlösa lampor som inte påverkas av tidens gång och som förblir unika och funktionella i generationer. Med sina ofta udda existenser har du möjlighet att skapa en unik look i ditt hem som garanterat kommer att överraska och glädja besökare. Ta en titt på tre av framtidens lampor från DCWéditions nedan:


Org Taklampa Horizontal 1300 Guld
Denna lampa som designats av tysken Sebastian Summa ser både ut som en klassisk lampa, men också som ett futuristiskt och modernt tillägg som passar perfekt in i 2000-talet. Med tydlig inspiration från astronomi och science fiction har designern lyckats skapa en fenomenal och asymmetrisk look som kan piffa upp ditt valda rum på ett riktigt galaktiskt sätt.

Lampan finns också som vertikal pendel eller vägglampa. Utforska Orgs universum här!


Focus 5 Taklampa Black
Denna speciella och omarbetade version av en pendellampa är japanska Yuji Okitsus bud på hur man kan göra hemmet lite mer överdådigt, men ändå elegant och enkelt. Lampans vackra såpbubbelliknande ljus hänger fruset i tiden och gnistrar inbjudande genom de unika ljuskällorna som skapar en unik och vinklad vy, även när lampan är släckt. Ljuskällorna i olika storlekar hänger i en konstellation som påminner om ett klassiskt planetarium, och eftersom både ljuskällorna och ramen roterar oberoende av varandra kan ljuset nå ut över ett större område. Med Focus 5-pendeln får du en både fantastisk och fascinerande pendel som med sitt stämningsfulla ljus gör rummet till en speciell plats och sätter "FOKUS" på det som är viktigt för dig.

Focus-serien finns med 3, 4 eller 5 ljuskällor och i svart eller vitt. Se urvalet här!


Delumina 250 Vägglampa Black
Italienska OliveLab har i samarbete med DCW skapat en lampa som garanterat kommer att utmana din syn på vad som är fysiskt möjligt för en lampa; i själva verket handlar allt om fysik! Delumina leker med möjligheten att inte bara belysa, utan också aktivt kontrollera ljuset. När du vrider på pinnen i mitten av lampan kan du skapa en förmörkelse i det yttre glaset som påverkar både lampans utseende och stämningen i ditt rum. Likt en fullmåne blir lampan fullt upplyst igen när du vrider pinnen i motsatt riktning och vänder polariseringen i glaset. Lampans två glasskärmar ger en unik möjlighet att leka med fysik och samtidigt dekorera hemmet på ett elegant och enkelt sätt.

Delumina finns i 250 mm, 320 mm och som pendel. Upptäck belysningskollektionens cykel här!


Se resten av DCWs nyckfulla värld här!