Ta framtiden till din belysning med WiZ

den 18 april 2024
Ta framtiden till din belysning med WiZ
Under de senaste åren har tekniken för intelligent styrning av elektronik nått nya höjder. Där man tidigare kunde vara glad om man hittade en lampa med dimmerfunktion eller justerbar färgton, erbjuder den nya generationens smarta lampor oöverträffade möjligheter till ljusstyrning - inte bara när det gäller att ändra ljusstyrka och färgtemperatur, utan även fjärrstyrning av ljuset, tidsinställningar och hela ljusscenarier för att skapa den perfekta stämningen för varje tid och tillfälle. Ett av de varumärken som verkligen har gjort ett genombrott med smart belysning är Hong Kong-baserade WiZ, ett belysningsföretag som specialiserat sig på smart belysning till överkomliga priser som alla har råd med.

WiZ grundades 2017 och erbjuder lampor, glödlampor och tillbehör som alla kännetecknas av en intelligent design som gör att ljuskällorna kan styras via den användarvänliga WiZ-appen, som kan laddas ner gratis till din telefon, surfplatta eller andra elektroniska enheter. WiZ är specialiserade på taklampor, som ofta finns i större serier med olika versioner, färger och storlekar för att ge rätt belysning för varje rum. Se alla WiZ:s smarta lampor här!

Med WiZ-lampor kan du göra vilken lampa som helst smart och de finns i ett brett sortiment, så det finns en WiZ-lampa för varje lampmodell. Du hittar alla WiZ-lampor här!

Sist men inte minst erbjuder WiZ tillbehör som utökar möjligheterna till intelligent styrning av både WiZ-lampor och andra elektroniska enheter i ditt hem. Du hittar alla WiZ-tillbehör här!

Som en naturlig följd av sina futuristiska egenskaper och höga potential har alla WiZ-lampor en ultramodern, strömlinjeformad design med rena, skarpa linjer, neutrala och ofta monokroma färgtoner och en vacker enkelhet i formen som gör dem otroligt lätta att passa in i alla interiörer.

Läs mer om WiZ och se alla deras vackra produkter här!