Nyheter: Panthella Portable växer - Ny variant av populär portabel lampa nu tillgänglig

den 11 oktober 2023
Nyheter: Panthella Portable växer - Ny variant av populär portabel lampa nu tillgänglig
Vi är glada över att kunna presentera det senaste tillskottet till Louis Poulsens ikoniska Panthella-serie: Panthella 250 Portable. Denna banbrytande lampa kombinerar tidlös estetik med modern innovation och introducerar en unik belysning till Verner Panton-portföljen.

Större skärm, större belysningPanthella 250 Portable tar den välbekanta designen från den ursprungliga Panthella Portable och tar den till nya höjder med en skärm på 250 mm i diameter. Den större skärmen ger inte bara en visuell effekt utan förbättrar också ljusfördelningen, vilket skapar ett mjukt och behagligt ljus som fyller rummet med en varm atmosfär.

Lampans skärm i opalglas är noggrant utformad för att säkerställa jämn och diffus belysning. Detta gör Panthella 250 Portable idealisk för alla tillfällen, från avkopplande kvällsstunder till livliga sammankomster.

Portabel belysning, utan gränser:Med ett uppladdningsbart batteripaket ger Panthella 250 Portable dig friheten att placera ljuset var som helst utan att behöva oroa dig för strömkontakter. Bärbarheten gör den perfekt för utomhusevenemang, mysiga stunder på uteplatsen eller som ett elegant tillskott i hemmets alla hörn, samtidigt som den ikoniska Panthella-designen behålls och kombineras med modern innovation. Den trumpetformade basen och den distinkta skärmen skapar ett visuellt blickfång som passar bra med ett brett utbud av inredningsstilar.

Visa Panthella 250 portabel här!