Modern belysning för moderna utrymmen med Tarja LED-taklampa från Lindby

den 24 januari 2024
Modern belysning för moderna utrymmen med Tarja LED-taklampa från Lindby
Under 1900- och 2000-talen har belysningen revolutionerats och idag har vi verktygen och tekniken för att skapa effektiv belysning som utnyttjar energin optimalt för att skapa bra ljusförhållanden både inomhus och utomhus. Belysningsjätten Lindby är ett av de företag som strävar efter att utnyttja modern belysningsteknik till fullo för att skapa vackra lampor med hög funktionalitet. Lampornas smarta inredningsdesign är naturligtvis inkapslad i rena, skarpa och stringenta mönster som också är mångsidiga i form och färg, så att de enkelt kan passa in var som helst, oavsett det befintliga inredningskonceptet.

Nu har Lindby gjort det igen och skapat en lampa som med sin robusta armatur, flexibla design, mångsidiga utseende och vackra belysning kommer att vara ett välkommet tillskott i alla rum i inredningen. Tarja LED Ceiling Light har en minimalistisk estetik och en neutral färgskala som inte bara passar i det privata hemmet, utan även i kommersiella och offentliga byggnader eller affärslokaler. Lampan finns i två vackra versioner, en med kvadratiskt och en med cirkulärt lamphuvud. Båda består av en kupa i satinakryl och en metallram med matt kromfinish. Både ram och kåpa har samma form och framhäver därmed varandra.

Tarja kan monteras både i taket och på väggen, så du har stor frihet att anpassa den till rummet efter dina egna behov och preferenser. Med skyddsklass IP44 är Tarja även lämplig för installation i våtrum. Ljuskällan är en inbyggd LED på utsidan av lampan. Eftersom LED-ljus i allmänhet är ganska starkt på grund av sin effektiva energiomvandling, är ljuskällan skyddad av ett satinvitt akrylskydd, vars matta yta släpper ut ljuset och ger det ett trevligt, enhetligt utseende.

Se den vackra lampan i båda versionerna här!