Låt dig inspireras: tre inredningstricks med Muutos Top pendelbelysning

den 15 maj 2023
Låt dig inspireras: tre inredningstricks med Muutos Top pendelbelysning
När Swiss Big-Game och Muuto slog sig samman för att skapa Top Pendel var uppdraget att skapa en lampa som var mångsidig. En lampa som kan lösa alla uppgifter och som kan lyfta alla typer av inredning. Den ikoniska formen, nyanserna den finns i och det fantastiska ljuset gör Top till en lampa som alla kan hitta en plats för - men hur exakt använder du den? Vi har sammanställt tre förslag för att inspirera och informera nedan:

1. Klassisk belysning över köksön

.
Lamporna i metall och den målade skärmen innebär att du kan lägga till en färgklick i en annars monoton inredning - men samtidigt innebär de dämpade färgerna att de här lamporna aldrig kommer att gå ur tiden.

Med två, tre eller fler topphängare ovanför köksön har du både praktisk och estetisk belysning som kan belysa vad du än gör vid köksön - oavsett om du förbereder mat, umgås med familjen eller äter frukost på kaféet. Om du väljer två eller flera identiska pendlar kan du uppnå en café- eller baratmosfär som du annars bara skulle uppleva i trendiga städer som Berlin eller London.

2. Klusterkonst i vardagsrummet

.
De många olika storlekarna och färgerna som hängslampan Top finns i finns inte bara till för att du ska kunna hitta exakt den som passar ditt hem - det är absolut tillåtet att kombinera de olika varianterna.

I ett mörkt hörn kan 3-4 Top-pendlar som hänger på olika höjder göra underverk - men i en tråkig inredning kan de vara ett mirakel. Kombinera både storlekar och färger för att uppnå den dynamik och färgrikedom som Muuto är känt för. Lamporna är i Muutos färger, så du kan vara säker på att de alla passar vackert ihop!

3. Belysning av matbord eller vardagsrumsbord


Oavsett vilken typ av mat- eller vardagsrumsbord du vill belysa finns det en Top hängande lampa för jobbet.

Det breda utbudet av färger gör att du alltid hittar en som passar din inredning - och de olika formerna gör att du alltid hittar en Top-pendellampa som passar din storlek. Om du har ett stort, runt bord rekommenderar vi att du väljer den låga men breda Top, som sprider ljuset vackert - och om du har ett avlångt bord kan du kombinera flera av de mindre! Möjligheterna är oändliga.

Om du är nyfiken kan du utforska hela vårt sortiment av Top hängande lampor nedan:

Se alla Top-pendlar från Muuto här!