Tidlös klassiker i en smart, trådlös version - Haipot bärbar bordslampa från DybergLarsen

den 8 november 2023
Tidlös klassiker i en smart, trådlös version - Haipot bärbar bordslampa från DybergLarsen
När den danske designern Frank Kerdil tillsammans med stylisten Anette Eckmann designade Haipot för belysningstillverkaren Dyberg Larsen blev den vackra lampserien omedelbart en klassiker inom dansk design. Den enkla silhuetten, de rundade hörnen och den monokroma ytan, som finns i både neutrala och mättade färgvarianter, skapar tillsammans en tidlös klassisk design som ser snygg ut - idag, imorgon och tjugo år framåt i tiden. Därför är vi glada att se fler lamptyper i det eleganta Haipot-sortimentet, där moderna och retroinspirerade uttryck möts i perfekt balans. Det senaste tillskottet är den trådlösa versionen av bordslampan, Haipot Table Lamp Portable.

Praktiska tillägg till den eleganta designen

Men lampan är också utformad med flexibilitet och funktionalitet i åtanke, eftersom den inte har någon kabel utan istället behöver laddas, så att du kan njuta av dess mysiga belysning i alla rum - till och med ute på balkongen eller terrassen. Den lilla metallskärmen har en bred öppning genom vilken ljuset kan strömma ut i en bred kon. Detta skapar ett vackert ljusfall som också belyser den lackerade lampfoten och framhäver den vackra färgsättningen. Portabla bordslampor finns i en mängd vackra färger, som alla kan ses direkt här så att du kan välja den variant som passar bäst till din inredning eller som tilltalar dig mest.

Med den lilla bordslampan kan du därför komplettera dina Haipot-pendlar och skapa en ren och designorienterad enhetlighet i rummets belysningskoncept eller använda lampan som en lykta ute på varma kvällar.

Se den färgglada Haipot-serien från DybergLarsen här