Fantastisk funktionalitet och fantastisk design

den 29 december 2023
Fantastisk funktionalitet och fantastisk design
Flexibilitet, mångsidighet och elegant design: alla funktioner och fördelar med Lindby kombineras i pendellampan Biavera. Lampan har en enkel, diskret design. Lamphuvudet består av en vacker svartlackerad skiljevägg och två ljuselement med en subtil nickelfinish, som löper i vackra vågor runt lampans kropp. Detta skapar en intressant kontrast mellan de linjära och böjda elementen, vilket ökar lampans visuella tilltal. Samtidigt är alla element helt horisontella, vilket fördelar ljuset över en stor yta och skapar symmetri i den övergripande kompositionen. Armaturen sprider ljuset nedåt, vilket gör den idealisk för matbordet, arbetsbordet, skrivbordet eller andra ytor som behöver direkt, praktiskt ljus.

Ljuskällan är integrerad i armaturen och består av LED-ljuskällor längs varje del av armaturen, som lyser effektivt och jämnt genom det vita locket i botten. Denna praktiska nedåtriktade lampa ger en bred ljuskägla under armaturstommen. Upphängningsstängerna är försedda med motvikter som gör det möjligt att justera lampans höjd. Detta gör det möjligt att oberoende positionera och justera ljusfördelningen eller dess fokus. Dessutom har pendelarmaturen Biaver en integrerad brytar- och dimmerfunktion, så att ljusintensiteten kan regleras via en vanlig väggbrytare utan behov av externa dimrar. Med tre inställningar: 100%, 40% och 10% av full ljusstyrka, kan den säkerställa rätt belysning för arbete, fritid eller nattorientering.

Lindby är känt för sina moderna och funktionella armaturer som inte kompromissar med design eller kvalitet. Se Lindby Biaverahär.