Effektiv belysning för alla rum med serien Asto Tube från SLV

den 29 april 2024
Effektiv belysning för alla rum med serien Asto Tube från SLV
Mångsidighet och användbarhet har alltid gått hand i hand med hållbar, högkvalitativ belysning hos de tyska belysningsmästarna från SLV, som du kan läsa mer om här. I en gemensam strävan att skapa en belysningskollektion av möjligheter med ett enkelt och sammanhängande designkoncept, lamptyper för alla ändamål och effektiv men bekväm belysning för att hjälpa användare varje dag, föddes Asto Tube. Belysningskollektionen omfattar tak-, pendel- och vägglampor samt spotlights för utanpåliggande montering, så det finns en lämplig modell oavsett om du behöver grundbelysning, kompletterande belysning eller accentbelysning. Lamporna kan väljas med en eller flera ljuskällor och varje modell finns i både svart och vitt, så att du kan mixa och matcha lamporna med din omgivning.

Alla Asto Tube-lampor kännetecknas av sin strömlinjeformade och detaljreducerade design. Lamphuvudet har en enkel, cylindrisk form som skapar fokuserad belysning i ett bländfritt sken med sina GU10 LED-lampor. Den minimalistiska exteriören gör Asto Tube-lamporna till ett diskret inslag i din inredning, som diskret smälter in i bakgrunden och lyser upp din omgivning på bästa sätt. Denna typ av design och ljuskvalitet passar särskilt bra i moderna hem med en förkärlek för enkelhet, men kan också med fördel integreras i butikslokaler och andra kommersiella miljöer.

Till råga på allt kan ljusfärgen ändras med hjälp av separata reflektorer som säljs som reservdelar i Asto Tube-serien. Här kan du välja mellan en guld-, silver-, koppar- eller mörklila reflektor för en vacker variation i belysningen. Se alla moderna Asto Tube-modeller och reservdelar här!