Få större flexibilitet och fler belysningsalternativ med Swan Adjustable Wall Light från Nemo Lighting

den 28 augusti 2023
Få större flexibilitet och fler belysningsalternativ med Swan Adjustable Wall Light från Nemo Lighting
Om du vill ha mer flexibilitet och självständighet i din belysning är Swan Adjustable Wall Light från Nemo Lighting rätt belysningsmodell för dig. Lampan kännetecknas av oöverträffad flexibilitet i kombination med en enkel och modern design som gör denna modell till ett välkommet tillskott till alla kontor eller skrivbord.

Innovativ design med det praktiska i åtanke

Swan Adjustable Wall Light är designad av den tyske designern Bernhard Osann, som tog examen från Hamburgs universitet och har haft sin egen designstudio sedan 2014. Osanns inställning till designhantverket kännetecknas av förenkling av föremål och experiment med geometriska former och fysikens lagar i syfte att hitta nya, okonventionella lösningar inom inredningsdesign. Resultatet är minimalistiska och dynamiska konstruktioner som rör sig och interagerar med sin omgivning på nya, innovativa sätt.

Detta synsätt återspeglas tydligt i utformningen av den justerbara vägglampan Swan. Ramen har en slående längd som gör att ljusets riktning kan justeras på en mängd olika sätt. Lampan kan justeras 180 grader horisontellt, och en sinnrik sladdmekanism gör det också möjligt att justera den vertikala vinkeln med 40 grader. Naturligtvis kan även själva lamphuvudet vinklas för maximal flexibilitet i belysningen. Lampan avger ett relativt fokuserat ljus från sin inbyggda LED-ljuskälla i ett praktiskt, direkt downlight. Med hjälp av det medföljande bikakefiltret kan du dämpa ljuset för att skapa ett mjukare och mer bländfritt sken. Ljusströmbrytaren, som sitter på kabeln, har en inbyggd dimmerfunktion som aktiveras genom att hålla strömbrytaren intryckt.

Med Swan Adjustable Wall Light har du inte bara en smart och flexibel belysningslösning för alla tider och ändamål, utan också ett användarcentrerat designkonstverk av högsta kvalitet. Se fler fantastiska skapelser från Bernhard Osann här