Klassiker med stil: upptäck de färgglada Apex bordslamporna från HAY!

den 8 december 2023
Klassiker med stil: upptäck de färgglada Apex bordslamporna från HAY!
I den nya bordslampan som blev Apex-serien har den brittiske designern John Tree tagit den klassiska bordslampans arketyp och kombinerat den med en modern färgkänsla för att skapa en spännande och exklusiv lampkollektion med klassiska drag och en annan karaktär än traditionella bordslampor. Med sin eleganta kromkonstruktion och fantastiska takmönster är Apex-serien ett unikt och omedelbart igenkännbart stycke funktionell designkonst.

Serien kan anpassas till en mängd olika användningsområden tack vare dess enastående mångsidighet och praktiska egenskaper

Serien består av bords- och golvlampor i en mängd olika former, alla i vackra färger - från neutrala till mjuka pasteller och livfulla nyanser - för ett fantastiskt resultat. Kupan är glanslackerad och kan roteras 360 grader för att justera ljusets riktning, vilket ger en oöverträffad flexibilitet i ljusdesignen. Armaturen levereras med ett litet standardset (E14 LED) som passar många olika lampformer. Den flexibla skärmen gör det möjligt att välja mellan effektiv direktbelysning eller indirekt belysning genom att rotera skärmen för att rikta ljuset mot väggen eller uppåt för att sprida ljuset och komplettera den allmänna belysningen.

Eftersom Apex-kollektionen består av olika bordslampor och armaturer kan den anpassas till alla miljöer och interiörer. Bordslamporna kan placeras på kontoret eller i sovrummet, medan de skruvbara lamporna helt enkelt skruvas fast på ett bord, en hylla, en bokhylla eller någon annanstans där starkt ljus behövs.

Se hela Apex-sortimentet här.