Designinriktad belysning i alla rum med den nya bärbara versionen av bordslampan Baroni

den 30 maj 2024
Designinriktad belysning i alla rum med den nya bärbara versionen av bordslampan Baroni
Vacker och stilfull belysning bör inte vara begränsad till ett enda rum. Det var tanken bakom det nya tillskottet i Baroni-serien, Baroni Portable Table Lamp, som med sin trådlösa design, vattenresistenta armatur och batteridrivna ljuskälla kan avnjutas i otaliga utrymmen och sammanhang. Lampan är resultatet av ett fruktbart samarbete mellan den danska formgivaren Michael Waltersdorff och belysningstillverkaren Halo Design. Waltersdorff har länge samarbetat med Halo Design för att skapa vackra lampmodeller med ett modernt uttryck och skandinavisk minimalism som förebild. Om du är nyfiken på Waltersdorffs andra skapelser för Halo Design kan du hitta dem här.

Tack vare sin IP44-klassning kan Baroni Portable även användas utomhus på balkonger och terrasser eller i fuktiga rum, t.ex. i fönsternischen i badrummet eller källaren. Lampan har en inbyggd dimmerfunktion som gör att du kan justera ljusstyrkan för att ge lämplig belysning för alla tider och tillfällen, och en batteritid på 8-16 timmar beroende på vilken ljusstyrka du väljer.

Bordslampan är en del av en hel kollektion, så den vackra designen finns som bordslampa (vanlig eller sladdlös), taklampa, golvlampa och pendel i olika storlekar och färger, så att du kan hitta rätt modell för just dina behov och din stil. Gemensamt för alla lampor i serien är den vackra opalglasskärmen och de unika detaljerna i borstad metall som ger lamporna ett klassiskt och tidlöst utseende som kommer att passa din inredning i generationer framöver.   Den högkvalitativa opalglasskärmen ger också ett diffust, behagligt och bländfritt ljus, så du kan vara säker på att få en effektiv och dekorativ belysning med en Baroni lampa. Här hittar du hela Baroni-serien