Upplev frihet med Bon Jour Unplugged från Flos - det trådlösa undret!

den 25 maj 2024
Upplev frihet med Bon Jour Unplugged från Flos - det trådlösa undret!
Bon Jour Unplugged är den trådlösa versionen av den ikoniska lampkollektionen designad av Philippe Starck för Flos. Den här lampan är inte bara snygg och lätt, utan också tekniskt avancerad tack vare den banbrytande Edge Lighting Technology som säkerställer en jämn och behaglig ljusfördelning.

Föreställ dig en lampa som följer dig genom hela dagen - från morgonens första ljus till kvällens avslappnade atmosfär. Bon Jour Unplugged är din ständiga följeslagare oavsett om du arbetar vid skrivbordet, myser i vardagsrummet eller njuter av en sommarkväll på terrassen. Denna mångsidiga lampa är utformad för att anpassa sig till dina behov och din omgivning, vilket gör den oumbärlig i alla situationer.

Med den medföljande laddaren kan lampan laddas fullt på bara tre timmar så att du snabbt kan njuta av dess ljus igen. Vid maximal ljusstyrka kan lampan lysa i imponerande sex timmar, vilket gör den idealisk för både korta och långa situationer. Med den intuitiva optiska dimmern på lampans undersida kan du enkelt justera ljusstyrkan från 10 % till 100 % och välja mellan fyra olika intensiteter. Detta gör att du kan skapa den perfekta belysningen för alla tillfällen, oavsett om det är starkt ljus för läsning eller mjukt ljus för avkoppling.

Bon Jour Unplugged är utrustad med ett modernt MicroUSB-C-gränssnitt som säkerställer trådlös drift med en batteritid på mellan 6 och 24 timmar, beroende på ljusstyrka. Detta gör den inte bara bekväm utan också flexibel, så att du kan ta med dig den var som helst i hemmet eller till och med utomhus. Lampan och dess tillbehör finns i en rad olika utföranden och färger, så att du kan skapa en lampa som speglar din personliga stil och passar perfekt till olika rum och stämningar i ditt hem. Genom att lägga till fler "kronor" kan du enkelt ändra lampans utseende och skapa nya atmosfärer som matchar ditt humör och din inredningsstil.

Bon Jour Unplugged är inte bara en lampa - det är en dyrbar liten vän som för in ljus och elegans i ditt liv. Lampan är designad med omsorg och precision av den världsberömda designern Philippe Starck och garanterar både hög kvalitet och estetisk skönhet. Lys upp din vardag med Bon Jour Unplugged, där elegans möter funktionalitet, och upplev den skillnad det gör att ha en lampa som är lika vacker som den är praktisk.

Se alla Bon Jour Unplugged-lampor från Flos här

Originaltext av FLOS i FLOS STORIES