Skapa liv och glädje i moderna interiörer med de nya färgglada glaslamporna från Cozy Living

den 13 maj 2024
Skapa liv och glädje i moderna interiörer med de nya färgglada glaslamporna från Cozy Living
Många av dagens moderna belysningsdesigner kännetecknas av minimalistisk stringens i formgivningen och monokroma färgscheman i neutrala nyanser. Det bidrar till en ren och tydlig känsla i inredningen, men kan snabbt få den att kännas kall och opersonlig. Det vill belysningsmästarna på Cozy Living ändra på och har skapat en serie vackra pendellampor och bordslampor med ett modernt utseende men med en härlig färgglädje och ett lekfullt mönster som ger liv och personlighet åt inredningen.

Lamporna är framtagna av det danska designföretaget Bahne för Cozy Living, som är kända för sina vackra bordslampor och har en särskild förkärlek för glas som material i sin design. Eftersom lamporna är tillverkade av munblåst glas är ingen lampa den andra lik. Varje lampa har sitt eget uttryck och glasets färg är också unik eftersom glaset färgas innan det blåses i formen. Glaset kan därför också variera i tjocklek. Glasmaterialet jämnar effektivt ut ljuset, så att det lyser bländfritt och jämnt på alla sidor. När ljuset tänds framträder färgen och randmönstret ännu tydligare, vilket framhäver designen på ett vackert sätt och gör den till en integrerad del av inredningen.

Eftersom samma färgblandningar upprepas kan du enkelt kombinera pendlarna och bordslamporna för att skapa stil och sammanhang i ditt belysningskoncept.

Se alla randiga glaspendlar och bordslampor från Cozy Living här