Stil och funktion för alla rum - upptäck vägglampan Poudrier från DCW!

den 18 maj 2024
Stil och funktion för alla rum - upptäck vägglampan Poudrier från DCW!
Med en elegant blandning av funktionalitet och estetik har den nya vägglampan Poudrier förtjänat sin plats som ett oumbärligt inredningselement i alla hem. Den franska designern Philippe Nigro har inspirerats av den klassiska puderdosan och lyckats skapa en lampa som utstrålar välbefinnande och stil, och som utan tvekan kommer att lyfta din inredning till en helt ny nivå.

Poudrier-lampan är mer än bara en ljuskälla; den är en unik upplevelse i sig själv tack vare den nästan fascinerande öppnings- och stängningsmekanismen som gör lampan till ett extremt fascinerande objekt. Den inbyggda LED-tekniken ger dessutom ett behagligt och mjukt ljus som är perfekt för att skapa en avkopplande atmosfär i alla rum. Här sprider en tjock glasskiva ljuset jämnt i hela rummet, medan locket i polerad mässing fungerar som en justerbar reflektionsyta. Förutom att vara estetiskt tilltalande gör den unika stängningsmekanismen det också möjligt för användaren att reglera ljusintensiteten genom att manuellt öppna eller stänga locket.

Poudrier har kapslingsklass IP44 och är lämplig för badrum och andra fuktiga utrymmen, men dess mångsidiga design gör den också idealisk för vardagsrum, sovrum, hallar och korridorer, där den fungerar som en praktisk ljuskälla och ett dekorativt inredningselement som väcker uppmärksamhet och beundran. Dessutom ger den lysande mässingsfärgen och den speglade interiören en touch av elegans, värme och mysighet till alla utrymmen som den pryder.

Poudrier är mer än bara en lampa; det är en statement piece som tillför både stil och funktion till alla rum. Den blandar vintageinspiration med modern teknik på ett unikt och elegant sätt. Oavsett om det gäller morgonrutinerna i badrummet eller att välkomna gäster i hallen är Poudrier det perfekta valet för dig som vill kombinera stil med praktisk belysning.

Se den utsökta vägglampan Poudrier i mässing från DCW här