SPÄNNANDE NYHETER! Tre produkter i butiken nominerade till BO BEDRE och Bolig Magazines Design Favourites 2024

den 30 mars 2024
SPÄNNANDE NYHETER! Tre produkter i butiken nominerade till BO BEDRE och Bolig Magazines Design Favourites 2024
Det är med stor stolthet vi kan avslöja att vi har tre produkter i vår butik som är nominerade till BO BEDRE och Bolig Magazines Design Favourites 2024. Design Favourites är Danmarks inredningspris som hyllar det finaste inom hemtillbehör.

BO BEDRE och Bolig Magazines Design Favourites står i rampljuset med sitt fokus på design i alla kategorier i BO BEDRE och Bolig Magazines omfattande universum och plattformar. Detta exklusiva hem- och inredningsuniversum hyllar de bästa hemaccessoarerna genom en spännande urvalsprocess. Vinnarna utses inte bara av en expertjury, utan även av läsarna själva genom en omröstningsprocess.

Juryn består av Helle Blok, chefredaktör för Bolig Magasinet, Julie Löwenstein, stylist för Bolig Magasinet, och Erik Rimmer, chefredaktör för BO BEDRE, som har nominerat den mest framstående designen i olika kategorier. Det är dock läsarna som har sista ordet och avgör vilka produkter som förtjänar att vinna.

Kategorierna har noggrant fastställts och valts ut av juryn för att spegla bredden i dansk inredning och design. Genom att rösta på dina favoriter har du också chansen att vinna presentkort till ett värde av totalt 25 000 DKK, vilket ger dig möjlighet att uppgradera ditt eget hem med inspiration från Skandinaviens finaste arkitektur, design och inredningsdesign.

Det finns en mängd olika kategorier inom hemtillbehör, och bland de nominerade kan vi presentera Pearl Wall Lamp Chrome i kategorin vägglampor, Infinite Table Lamp Black i kategorin bordslampor och Mist Portable Table Lamp Black i kategorin bärbara lampor. Alla tre produkterna kommer från det danska varumärket NOLA, som specialiserar sig på belysningsprodukter med rötter i den skandinaviska designtraditionen med fokus på enkelhet, funktionalitet och estetik. BO BEDRE och Bolig Magazines Design Favourites är en hyllning till mångfalden och kvaliteten hos danska hemtillbehör, och vinnarna representerar det bästa av det bästa inom modern design.