Louis Poulsen introducerar - PH 2/1 bärbara bordslampor

den 6 maj 2024
Louis Poulsen introducerar - PH 2/1 bärbara bordslampor
Louis Poulsen presenterar det senaste tillskottet till sin ikoniska belysningskollektion med den innovativa bärbara bordslampan PH 2/1, en modern tolkning av Poul Henningsens tidlösa design. Baserad på det unika systemet med tre skärmar från 1926, känt för sitt mjuka, bländfria ljus, erbjuder denna bärbara lampa mångsidighet och stil i ett elegant paket.

Till skillnad från sina föregångare har den bärbara bordslampan PH 2/1 en modern twist med sin bärbara funktionalitet, vilket gör att användarna kan placera den var som helst utan begränsningar av kablar eller stickproppsanslutningar. Lampan finns i två sofistikerade ytbehandlingar, Mässing metalliserad och Högblank förkromad, och passar sömlöst in i alla inredningsstilar och ger en subtil elegans.

Förutom sitt eleganta utseende har den bärbara bordslampan PH 2/1 också avancerade funktioner, inklusive en unik "Dim to Warm"-funktion som gör att du kan justera ljusstyrkan och färgtemperaturen från 1800 till 2700 Kelvin. Detta gör det enkelt att skapa en mysig atmosfär, perfekt för alla tillfällen.

Med en IP44-klassning är lampan också lämplig för utomhusbruk, så att du kan njuta av den mjuka belysningen på uteplatsen eller i trädgården under varma sommarkvällar. Och med sin långa batteritid på upp till 120 timmar vid 5 % ljusstyrka ger lampan dig friheten att njuta av ljuset utan att behöva oroa dig.

PH 2/1 Portable är inte bara en praktisk belysningslösning, utan också ett konstverk i sig som med sin tidlösa design och innovativa funktioner kommer att berika alla inredningar.

Se båda PH 2/1 portabla bordslampor här