Belid flyger högt med Bird-serien - en hyllning till stil och funktion

den 6 april 2024
Belid flyger högt med Bird-serien - en hyllning till stil och funktion
Belid, ett ledande varumärke inom belysning och design, presenterar nu sitt senaste mästerverk: Bird-serien. Den här lampserien är inte bara ett uttryck för elegans, utan också en hyllning till Belids långa arv av exceptionellt hantverk och modern design.

Med en unik kombination av stil och funktionalitet är Bird-serien tänkt att bli mittpunkten i varje hem. Oavsett om de finns i vardagsrummet, köket, sovrummet eller något annat rum tillför de här lamporna en subtil elegans och skapar en mysig atmosfär med sofistikerad belysning.

Det som verkligen gör Bird-serien unik är dess mångsidighet. Med ett omfattande utbud av pendlar, bordslampor, ljuskronor och golvlampor erbjuder denna serie ett brett utbud av belysningslösningar som passar varje stil och uppfyller varje behov.

Men det slutar inte där! Bird-serien finns också i flera färger och ger dig möjlighet att välja mellan flera nyanser på ringen högst upp på lampan, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy belysningen efter din personliga stil och dina preferenser.

Belid förstår vikten av både estetik och funktionalitet i modern belysning. Därför har Bird-serien inte bara en vacker design, utan också en överlägsen ljuskvalitet som säkerställer ett behagligt och effektivt ljus i alla rum - vilket ger dig både ett funktionellt och dekorativt designelement i din interiör.

Med Bird-serien bevisar Belid än en gång sin position som pionjär inom ljusdesign och cementerar sin status som ett varumärke som konsekvent levererar högkvalitativa produkter som på ett unikt sätt kombinerar form och funktion.

Se alla lampor i Bird-serien här