Louis Poulsen firar 150-årsjubileum med unik specialkollektion!

den 8 mars 2024
Louis Poulsen firar 150-årsjubileum med unik specialkollektion!
Det är med stor spänning som vi kan presentera de senaste exklusiva tillskotten till Louis Poulsens imponerande samling av unika designikoner. För att hedra designhusets 150-årsjubileum har de lanserat fyra nya specialutgåvor av världsberömda klassiker från sitt sortiment.

I jubileumskollektionen ingår PH Artichoke-hängen i storlekarna Ø480 och Ø600 och PH 5-pendel av Poul Henningsen och AJ Mini bordslampa av Arne Jacobsen.

Alla jubileumsversioner finns i en fantastisk färgkombination Matt White/Pale Rose som kompletteras vackert av de unika polerade mässingsdetaljerna, som med tiden kommer att utveckla en vacker patina som ger lamporna en unik karaktär. De varma metalliska tonerna ger dessutom en härlig vintage touch till din inredning, vilket också bidrar till lampornas estetiska värde i din inredning.

Matt White ger rummet en fräsch och ljus känsla, medan Pale Rose omfamnar det mjukt med sin känsliga och lugnande nyans. Harmonin mellan nyanserna skapar en meningsfull dimension i rummet, liksom en subtil elegans och en varm känsla som inbjuder till avkoppling och välbefinnande. Matt White och Pale Rose är mer än bara färger, de är ett uttryck för stil och karaktär som ger ditt hem en tidlös och sofistikerad look.

Om du vill ha en av de exklusiva jubileumslamporna ska du inte vänta för länge - de finns bara tillgängliga 2024 och är i begränsad upplaga. PH Artichoke finns endast i 300 exemplar i båda storlekarna med ett individuellt nummer ingraverat på det femte bladet tillsammans med den unika jubileumslogotypen.

Smycka ditt hem med en unik dansk designikon med en bra historia i utsökt hantverk!

Se fler unika lampor från Louis Poulsen här