FLOS STORIES: Belt tygpendel i en ny, energieffektiv modell!

den 25 januari 2024
FLOS STORIES: Belt tygpendel i en ny, energieffektiv modell!
Gör dig redo för en extraordinär ljusupplevelse med det senaste tillskottet i Flos-familjen - Belt Fabric Pendant. Följ med på en resa genom estetisk minimalism och överraskande design, där varje element är noggrant utvalt av de visionära designbröderna Ronan & Erwan Bouroullec.

Föreställ dig ett ljusverk där organiska former möter strama linjer för att skapa en symfoni av rörelse och form. Belt Fabric Pendant är mycket mer än bara en lampa - det är ett konstverk. Lampan har inspirerats av läderremmar från ridsportens värld och förändrar den traditionella idén om belysning genom att dölja sina ledningar i ett smidigt textilbälte som elegant slingrar sig ner från taket.

Förutom att vara ett vackert designelement i din inredning erbjuder denna unika taklampa också exceptionell funktionalitet. Med sin flexibla natur kan du forma Belt Fabric Pendant efter dina behov och preferenser. Från att dansa fritt i rymden till att följa arkitekturen på okonventionella sätt lyckas denna lampa skapa en atmosfär av förtrollning i alla rum.

Belt introducerades för första gången 2020 och idag har de utökat sortimentet med ett urval av nya, klimatvänliga textilier i färgerna olivgrön och kopparbrun, som utan tvekan kommer att komplettera din personliga stil och dina inredningsbehov perfekt. Oavsett om du föredrar den klassiska läderlooken eller den moderna känslan av tyg, finns det en Belt Fabric-pendellampa för dig.

Med sin banbrytande design och exceptionella funktionalitet tilldelades Belt Fabric Pendant det prestigefyllda Compasso d'Oro ADI-priset 2022. Detta erkännande av dess miljömedvetenhet och originalitet är bara ytterligare ett bevis på Flos engagemang för innovation, hantverk och design i världsklass.

Missa inte din chans att uppleva den ultimata fusionen av skönhet och funktion. Gör Belt Fabric Pendant till din nästa belysningsinvestering och låt ditt hem lysa med oöverträffad elegans och stil.

Hitta de två enastående Belt Fabric-pendlarna här

Originaltext av FLOS i FLOS STORIES