Funktionellt tillägg till den estetiska Asteria-serien från Umage: säg hej till Asteria Plus

den 4 april 2024
Funktionellt tillägg till den estetiska Asteria-serien från Umage: säg hej till Asteria Plus
Sedan pendelserien Asteria av Søren Ravn Christensen först såg dagens ljus 2017 har den vackra lampserien stått som ett utmärkt exempel på den unika estetik som kännetecknar dansk design: ett strömlinjeformat och holistiskt utseende, ren, obruten geometri, ett exklusivt färgspråk och få men avgörande detaljer som ger designen personlighet och karaktär. Med de nya lamporna i Asteria Plus-serien är det mer fokus på lampans funktionalitet och användningsmöjligheter utan att kompromissa med den visuella designen.

Plus-serien behåller den minimalistiska elegans som kännetecknar de andra pendellamporna i Asteria-serien. Pendlarna har samma lätt igenkännliga mässingselement högst upp på skärmen och finns i två färgvarianter, svart och pärlvitt, som liksom resten av serien har den speciella matta look som är en viktig del av Asterias DNA. Alla varianter av Asteria Plus har kvar den energieffektiva LED-ljuskällan som riktar ljuset nedåt i en bred downlight med ett CRI-värde över 90, vilket säkerställer en korrekt färgåtergivning i rummet. Lampornas funktionella egenskaper har dock utökats på flera områden: Lamporna har utrustats med en dimmerbrytare som är dold ovanpå skärmen för att undvika att bryta den strömlinjeformade designen. Här kan du justera ljusets färgtemperatur. Dimmern har tre inställningar där du kan variera ljuset från varmvitt till neutralvit ljusfärg, vilket skapar den perfekta belysningen för både arbete och avkoppling. Dessutom kan Asteria Plus-pendlarna också monteras på ljusskenor, vilket gör dem idealiska för alla områden där du behöver justera ljusets position i rummet.

Du kan se alla Asteria Plus pendlar här.

Om du vill kombinera Asteria Plus med de andra varianterna från Asteria-serien, som också innehåller vägg-, bords-, golv- och taklampor, kan du hitta hela serien just här.