KDLN erbjuder funktionell belysning och elegant estetik med den nya pendelserien "Motus

den 18 mars 2024
KDLN erbjuder funktionell belysning och elegant estetik med den nya pendelserien "Motus
Stil kännetecknar varje del av den vackra nya serien av pendellampor från det italienska designermärket KDLN. Lampserien är skapad av den internationella designstudion Shulab, som ansvarar för ett brett utbud av erkänd design för högprofilerade designermärken. Se fler av deras vackra skapelser här.

Det är talande att just denna hängsmyckesserie har fått sitt namn efter det latinska ordet för rörelse: Motus. Detta beror på lampornas flexibla design, som möjliggör höjdjustering samtidigt som denna praktiska funktion framgångsrikt integreras i lampans visuella estetik. Det finns en knapp på ramen som kan användas för detta ändamål. Håll in knappen och tryck upp lampan eller dra i öglan under skärmen, beroende på om du vill justera skärmen uppåt eller nedåt. När lampan är i önskad höjd släpper du knappen igen. Själva ramen är tillverkad av metall, som är färgbelagd och finns i vitt, svart och rött. Ramen går vertikalt nedåt och skapar en illusion av att den skär genom själva skärmen. Den smala vertikala linjen bildar också en intressant kontrast till den voluminösa skärmen, vilket skapar en formorienterad helhet som gör lampan till ett konstverk i sig.

Själva skärmen är tillverkad av munblåst opalglas, vilket ger den en elegant estetik. När lampan tänds lyser hela skärmen upp i ett vackert stämningsfullt sken. Ljuskällan bakom är en inbyggd LED-modul som avger ett relativt starkt ljus med en behaglig varmvit färgtemperatur. Skärmens vita nyanser gör att ljuset kan spridas effektivt och utan ansträngning, medan den matta, ogenomskinliga ytan jämnar ut ljuset så att det kan lysa ut helt jämnt åt alla håll i ett vackert allroundljus. Med en fasad dimmer kan du också justera ljusets intensitet, vilket öppnar upp för ännu fler möjligheter med Motus.

Se hela den vackra Motus-serien här