Ny portabel serie från Markslöjd passar alla rum och alla tillfällen

den 14 mars 2024
Ny portabel serie från Markslöjd passar alla rum och alla tillfällen
Den svenska belysningstillverkaren Markslöjd är känd och erkänd för att kombinera sin tidlösa, skandinaviska designestetik med hög kvalitet och avancerad teknik för att ge en optimal belysningsupplevelse som glädjer och gynnar varje dag. Ett annat exempel på Markslöjds expertis när det gäller att kombinera form och funktion är den nya bordslampserien Filo, som består av portabla lampor i flera vackra färgvarianter. Alla lampor är monokroma och hållna i en neutral färgton som på ett vackert sätt understryker deras moderna och minimalistiska uttryck. Formen har också en vacker enkelhet med en rund bas, en smal, rörformad ram och en cylindrisk skärm med exakt samma diameter som basen. Det ger lampan en slank och stilren profil som passar särskilt bra i skandinaviska och nordiskt inspirerade inredningar.

Eftersom Filo är trådlös kan du ta med dig lampan så att du kan njuta av den praktiska belysningen i flera rum samtidigt. Lampan har IP44-klassning, vilket gör den lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Filo kan därför enkelt tas med ut på terrassen, balkongen eller på picknick. Lampan levereras med en USB-C-kabel för laddning av det inbyggda batteriet som driver den integrerade LED-modulen. När lampan är tänd lyser ljuset främst nedåt i ett direkt downlight. Men eftersom den övre delen av skärmen är täckt med en frostad platta, lyser ljuset också ut i ett mjukt uppljus som vackert kompletterar den primära belysningen.

Lampan manövreras med en touchknapp på skärmens ovansida. Den har också en dimmerfunktion som gör att du kan justera och anpassa ljusstyrkan så att du får rätt belysning för alla dina behov. Efter sju timmars laddning är batteriet fullt och kan lysa i åtta timmar med den högsta ljusstyrkan och ännu längre med de svagare inställningarna.

Se hela serien med praktiska bärbara produkter här.