Søren Ravn Christensens fantastiska design Asteria finns nu som vägglampa

den 12 februari 2024
Søren Ravn Christensens fantastiska design Asteria finns nu som vägglampa
Den populära och numera allestädes närvarande lampserien Asteria från det danska designermärket Umage har den perfekta balansen mellan funktion och elegans. Asteria är skapad av den danska designern och grundaren av Umage, Søren Ravn Christensen, som har skapat lampan i skärningspunkten mellan design, teknik och hantverk. Om du är nyfiken på Søren Ravn Christensens originaldesign kan du hitta fler av hans vackra skapelser här.

Med sin specialdesignade LED-panel och minimalistiska exteriör har Asteria en tidlös appeal, som aldrig kommer att gå ur modet. Serien kännetecknas av en puristisk enkelhet. Det skivformade lamphuvudet är fritt från detaljer och samtidigt brett i sin utformning, vilket bidrar till att säkerställa en bred belysning och samtidigt ger lampan ett iögonfallande uttryck som säger mycket med få ord.

Hitta hela Asteria-serien här.

Ett funktionellt tillägg till den välbekanta designen

Nu introduceras dock Asteria som en vägglampa som fortfarande har alla de kvaliteter som kännetecknar den ursprungliga lampan. Vägglampan har samma detaljreducerade utseende och rena form, och den vackra mässingsfinishen som kännetecknar stommen på de andra Asteria-lamporna upprepas i vägglampan. Ljuskällan är en inbyggd LED-modul som ger effektiv och långtgående belysning trots sin blygsamma strömförbrukning. Ljuset har en vacker varmvit färgton (2700K) och ett högt CRI-värde (>90), vilket säkerställer att färgerna i rummet återges mycket exakt. Ljuset strålar nedåt i en direkt downlight. Ljusriktningen kan dock justeras eftersom ramen kan vridas från sida till sida. Med en diskret knapp på skärmen kan du justera ljusets intensitet, så med Asteria vägglampa har du alltid rätt belysning för individuella behov och ändamål.

Vägglampan finns i två olika storlekar och finns i en mängd olika vackra färger. Se Asteria vägglampa i alla dess vackra varianter här.