Ikonisk Louis Weisdorf-design i ny nyans – Läs mer om den nya Multi-Lite taklampan och bordslampan från GUBI

den 2 februari 2023
Ikonisk Louis Weisdorf-design i ny nyans – Läs mer om den nya Multi-Lite taklampan och bordslampan från GUBI
Letar du efter en ikonisk design i en fräsch och ny färg som kommer att ge extra glädje till din heminredning? Då har vi riktigt goda nyheter! Designföretaget GUBI har introducerat två nya lampor i Multi-Lite-serien, inklusive en bordslampa och taklampa, som tar avstamp i den välkända designen i ett tidlöst, unikt och lockande färgschema.  

Den första Multi-Lite-lampan designades 1972 av den välkända danska arkitekten och industridesignern, Louis Weisdorf, som lyckades skapa en lampa som representerade "den gyllene eran" i dansk design samt återspeglade designerns försök till en mer mångsidig look! Multi-Lite blev en hit över generationer och nationer, vilket också måste vara anledningen till att serien genom åren bara har blivit större och större i olika unika färgkombinationer, modeller och storlekar. 2023 expanderar lampserien återigen!

Den här gången får den klassiska lampfamiljen två nya medlemmar i en ny, tidlös och modern färgfinish kallad Desert Sage, som vackert kompletteras med de snygga, varma mässingsdetaljerna. Desert Sage täcker en unik nyans av grönt, vilket både är estetiskt tilltalande för ögat, ger lamporna en överdådig touch och skapar en lugn och bekväm energi i hemmet. Den gröna färgen förenas med den vackra mässingen som ger lamporna en mysig, inbjudande och varm touch som sprider sig till resten av omgivningen, särskilt när ljuset är tänt i lamporna. Desert Sage är en blid, organisk och mångsidig färg som lyckas både göra plats för de andra nyanserna i ditt interiör samt ta en mer framträdande och anmärkningsvärd roll i din heminredning.  

Precis som de andra Multi-Lite-lamporna kännetecknas även den nya tak- och bordslampan av den unika och funktionella lampskärmen som består av en metallring, tre cylindrar och ett antal roterade nyanser som sprider ett mjukt, behagligt och inte minst bländfritt ljus, som du också har möjlighet att vinkla och rikta in dig på i önskade riktningar med en enkel justering.  

De nya Multi-Lite-lanseringarna i Desert Sage kombinerar ikonisk, tidlös design med en modern färgfärg som utan tvekan kommer att passa din heminredning i många generationer!

Hitta både den nye  bordslampan  och  pendel i färgkombinationen Brass/Desert Sage lige her!

SE DEN KOMPLETTA MULTI-LITE KOLLEKTIONEN HÄR< / font>< / a>