Klassisk dansk design – Utforska Motown-serien från Herstal!

den 6 februari 2023
Klassisk dansk design – Utforska Motown-serien från Herstal!
Letar du efter en utsökt, tidlös design som sticker ut för både sin funktionalitet och sitt utseende i din inredning? Då har vi lampserien för dig! Herstal har lanserat en ny design som kombinerar klassisk dansk design med en modern touch som kan förgylla hemmet i flera generationer.  

Det danska belysningsföretaget är känt för att designa energiska och lekfulla mönster med utmärkt belysning, där Motown är ett annat magnifikt exempel. Serien består av bordslampor, golvlampor och taklampor i olika unika nyanser. Bland annat svart, mässing och vitt, så du har goda möjligheter att hitta rätt lampa för alla behov i din inredning. Du kan också kombinera de unika lamporna för ett unikt och konsekvent designuttryck som säkert kommer att fånga dina gästers uppmärksamhet och skapa en smakfull belåtenhet för dig.  

Motown är en högkvalitativ serie som är handgjord i stål, vilket är bland de exklusiva detaljerna som starkt cementerar den unika kvaliteten i Motown-serien, där påslagningsknappen också är en spännande detalj. Gemensamt för alla lampor i serien är den kupolformade lampskärmen och det klassiska gallret, vilket säkerställer att sprida ett vackert, bekvämt och bländfritt ljus och istället sprider en mysig och inbjudande atmosfär till den närliggande omgivningen.  

Med Motown får du både en funktionell ljuskälla samt ett dekorativt dekorelement som skapar uppmärksamhet och beundran!  

SE HELA MOTOWN SERIEN FRÅN HERSTAL HÄR