Italiensk design av bästa kvalitét - Se de nya Mini Geen-A bordslamporna från Kartell!

den 19 januari 2023
Italiensk design av bästa kvalitét - Se de nya Mini Geen-A bordslamporna från Kartell!
Behöver du en enkel, snygg och inte minst funktionell bordslampa för både inom- och utomhusbruk? Då har vi goda nyheter för dig! Hos Lampemesteren hittar du nu de nya Mini Geen-A bordslamporna från Kartell, som har lanserat 10 nya lampor i fem olika vackra färger, så du hittar garanterat en modell som matchar dina behov och din inredning perfekt.  

Sedan 1949 har det italienska varumärket skapat unika mönster som gradvis har blivit symbolen för den prestigefyllda etiketten "Made in Italy". 1988 tog Claudio Luti över familjeföretaget från sina svärföräldrar och med Luti vid rodret började varumärket samarbeta med ett antal begåvade designers vars distinkta design snabbt kom att symbolisera varumärket och deras nya, fräscha tillvägagångssätt. Det är därför också naturligt att de senaste tillskotten till Kartells designstam också har uppstått i just ett sådant samarbete med designern Ferruccio Laviani, som har introducerat fem vanliga plug-in bordslampor och fem bärbara bordslampor under namnet Mini Geen-A.

De nya Mini Geen-A-bordslamporna kännetecknas av sin enkla estetik och rena linjer som gör dem användbara och omtyckte i alla typer av interiörstilar. Dessa bordslampor är en nytolkning av den traditionella läslampan och fungerar därför bra på många olika ställen i inredningen, som på nattduksbordet, skrivbordet, på fönsterbrädan eller bokhyllan är bara några av de uppenbara platserna.  

Unikt för de fem bärbara Mini Geen-A-versionerna är att de inte begränsas av en kabel och du behöver därför inte fastna på bara en enda plats i hemmet. I kombination med det praktiska handtaget ovanpå lampan kan du också enkelt och elegant transportera runt din bärbara bordslampa både i och utanför hemmet. De portabla bordslamporna har även en IP54-densitet vilket gör att du enkelt kan ta med dem ut, där du kan njuta av deras mjuka, sköna LED-ljus, som du även kan justera efter dina behov och önskemål via den integrerade dimmern på lampans botten. Om du däremot vill ha en mer traditionell bordslampa med kabel och strömbrytare är de klassiska plug-in-versionerna definitivt rätt lösning för dig! Oavsett vilken lampa du väljer är du garanterad en funktionell och inte minst estetisk belysningslösning för ditt hem!

SE ALLA DE HÄRLIGA MINI GEEN-A LAMPER FRÅN KARTELL HÄR