Utsökt dansk design siden 1988 – Herstal finns nu på Lampemesteren.dk!

den 23 januari 2023
Utsökt dansk design siden 1988 – Herstal finns nu på Lampemesteren.dk!
Gillar du också klassisk dansk design, som kommer pryda din heminredning i många generationer? Då har vi riktigt goda nyheter! Vi kan nämligen nu bjuda Herstal varmt välkommen på Lampemesteren.dk.  

Herstal började sin historia år 1987, då Martin Herstal och hans hustru Lotte, tog över en liten lampaffär i Odense, då de båda var i början på 20-års åldern. De fördrev sina dagar med att sälja funktionell och inte minst dekorativ belysning, men deras helst stora dröm var att designa deras egna lampor, vilket de i hög grad lyckades med!

Martin och Lottes lampor var från början centrerade kring halogenbelysning med en lekande och urban touch, vilket träffade många av kunderna på 80-talet perfekt. Det var kärlek vid första ögonkastet mellan kunderna och de nya lamporna, och Herstal-universumet var fött!

Herstal lampor till hela Europa i over 30 år


Under de första årtiondena satt Herstal familjen i förarsätet och fortsatte trofast att producera deras enastående lampor, som kombinerade lekande och energisk design med extra genomtänkt bra ljus. Dessa värderingar är fortfarande en integrerad del av Herstal, som idag har blivit en del av Belid Lightning Group, där de fortfarande producerar utsökta lampor. Lampor som kan tillföras i alla inredningsstilar, så som modern, minimalism eller traditionell över generationer och nationsgränser.  

I dag har halogenljuset bytts ut mot den mer energisparande och hållbara LED-lösningen, som också har bidragit till att Herstal lyckas behålla deras status som en av de stora belysningsaktörerna på den skandinaviska marknaden!

SE DET VACKRA LAMPESORTIMENT FRÅN HERSTAL HÄR