Gamla favoriter i fyra nya limiterade nyanser: Se Ball Limited Edition här!

den 12 januari 2023
Gamla favoriter i fyra nya limiterade nyanser: Se Ball Limited Edition här!
Om du har varit i ett skandinaviskt inrett hem någon gång mellan 1968 och idag är det stor sannolikhet att du har stött på en Ball-lampa. Den sfäriska formen som började sitt liv som en magnetisk vägglampa, har präglat praktiskt taget alla typer av inredning och oavsett om den har funnits i ett barnrum eller som en hängande lampa ovanför vardagsrumsbordet har den verkligen skapat atmosfär och spänning i hela rummet runtom den.

55 år har den funnits utan att tröttna ut kunderna med sin design och även med ett mycket framåtblickande och framtidsliknande design kräver den ständig förnyelse och det är just därför lampföretaget Frandsen nu lägger till fyra nya färger till den populära Ball-taklampan, som Benny Frandsen skapade för ett halvt sekel sedan.  

Banan Split


Den första färgen för Ball-taklampan finns nu i underbara och roliga Banana Split. Den gula färgen signalerar lekfullhet, värme, humor och den somriga nyansen för tankarna till varmare klimat. Om du tycker om sötsaker är Banana Split den uppenbara färgen!  

Bubblegum


En mjuk, feminin och välkomnande färg är nästa limiterade färg där du får den underbara Boll-lampan! Kulören har fått namnet Bubblegum och det råder heller ingen tvekan om att den stora bollen för tankarna till en stor och imponerande tuggummibubbla!  

Get-Your-Greens


Efter att du har satt tänderna i både tuggummin och banan split kanske du vill ha något hälsosamt? Det är viktigt att äta dina grönsaker och Frandsen vill påminna oss om detta med den tredje färgen. "Get Your Greens" kallas en gräsbevuxen grön nyans som för tankarna till färska grönsaker och vårdagar med nygrodda träd och växter.

Brightly Blue


Den sista lampan i serien är den himmelsblå Brightly Blue. Den lättsamma färgen passar perfekt över till exempel matbordet i det livliga köket, där det alltid är något spännande på gång, eller över matbordet i vardagsrummet där det finns plats för både avkoppling och lek.  

Alla lampors sladdar matchar färgen i vilken skärmen är målad och uppnår därför den stilrenhet som förväntas av Frandsen. Alla fyra lamporna finns under en begränsad tid och tillverkas endast i en begränsad upplaga.

Se alla fyra här!