TVÅ nya PH Limited Edition lampor från Louis Poulsen - Hitta dem här!

den 1 september 2022
TVÅ nya PH Limited Edition lampor från Louis Poulsen - Hitta dem här!
Det är svårt att få ner armarna här på Lampemesteren. Anledningen är enkel – Louis Poulsen lanserar inte bara en utan TVÅ nya PH Limited Editions till den redan imponerande PH-kollektionen. Den här gången är det en PH 3/3 Taklampa och PH 3/2 Bordslampa i en ny och spännande kombination i utsökt mässing och opalglas.  

År 1924 markerade början på det magnifika PH-äventyret, som har slutat i ett ikoniskt system som revolutionerade hur du tänker på belysning, liksom flera tusen PH-lampor i olika modeller. Den inflytelserika designern Poul Henningsen lyckades skapa inte bara en lampa utan ett komplett system som ledde vägen för diffus, bekväm och bländfri belysning, vilket också är en av anledningarna till att PH-lamporna förblir några av de mest föredragna ljuskällorna i såväl nationella som internationella hem.

PH 3/3 Taklampa & PH 3/2 Bordslampa


Varje år välsignas vi med en ny PH Limited Edition, och i år har vi varit så lyckliga att vi har möjlighet att få hem två lampor. Dessa nya specialutgåvor och naturligtvis också baserade på det välkända reflekterande treskärmssystemet, vilket innebär att de också sprider ett mjukt och bländfritt ljus som sprider sig i hela rummet.  Både taklampan och bordslampan kännetecknas också av den snygga kombinationen av opalglas och opolerad mässing, som sprider en mysig och varm känsla utöver ett stämningsfullt ljus som lyckas skapa en inbjudande och avslappnad atmosfär. De varma metalliska tonerna ger också en vintage touch till din heminredning, vilket gör dem lika dekorativa som funktionella i inredningen.

PH 3/3-Taklampan har också en spännande twist, eftersom den är utrustad med ett nytt uttag och en anpassad baldakin, som vackert kompletterar lampan och gör den extra iögonfallande. Samtidigt är båda Limited Editions gjorda av italienskt munblåst opal-treskiktsglas, som är glänsande på ytan och sandblästrad frostat på insidan, vilket bidrar till den vackra, bekväma och enhetliga belysningen. Dessutom har båda specialutgåvorna graverats med Poul Henningsens signatur, vilket ger dem en mycket exklusiv och sofistikerad touch, vilket också är en del av deras naturliga och obestridliga överklagande.

Så pryd ditt hem med en unik dansk designikon med en bra historia i utsökt hantverk som aldrig går ur modet!

Hitta alla de olika PH-lamporna här