Få ut mer av din Philips Hue med dessa fem coola funktioner!

den 24 januari 2022
Få ut mer av din Philips Hue med dessa fem coola funktioner!
De fantastiskt smarta smarta glödlamporna från Philips Hue tar med rätta över allt fler danskars hem. Den funktionella och eleganta smarta belysningen är extremt enkel att installera och på några minuter kan du uppdatera hela din lampsamling till 2000-talet, med ljusstyrka, on-off och mycket mer från din telefon.

Men Hue kan göra mer än du kanske tror – och om du vill ha maximal nytta av din smarta glödlampa, läs vidare nedan!

Multimedia Sync

Philips Hue Color kan synkroniseras för video, spel och musik. Hue Sync-programmet är tillgängligt på PC och Mac – och när de väl laddats ner kan Hue-lamporna hänga med i vad som än händer på datorskärmen. Likaså om du ska ha fest kan du få de smarta glödlamporna att blinka i takt med musiken, eftersom Philips Hue kan integreras med Spotify på telefonen och på ett snabbt sätt förvandlas ditt vardagsrum till ett diskotek. Tv:n är inte heller lurad och Philips Hue kan lysa upp i takt med den film eller serie du gillar bäst – det kräver dock en Hue Sync-box eller Hue Play Gradient Lightstrip.

Morgonljus med guld i munn

Det finns inget som att vakna upp till nyckfulla solstrålar som smyger sig genom sovrumsgardinerna över sängen och påminner oss om att solen håller på att gå upp – problemet är att med arbete, barn och ansvar kan vi inte alltid tajma starten på vardagen. den naturliga starten på dagen.

Därför är det bra att du med Philips Hue kan härma soluppgångseffekten. Några fingertryckningar i Philips Hue-appen är allt som krävs – och då är du garanterad en mjukare start på dagen!

Lur inbrottstjuven med Advance Presence Mimicking

Många minns säkert scenen i Ensam hemma, där Kevin orkestrerar en fejkjulfest med musik, ljus och kartongfigurer, för att lura de två inbrottstjuvarna att tro att han faktiskt inte är ensam hemma – och detta fjärde tips är säkert inspirerat av detta.

Med Advance Presence Mimicking kan dina Philips Hue-lampor tändas och släckas slumpmässigt runt om i huset, och kommer att ge alla skurkar intrycket av att någon är hemma. Använd den när du är utanför stan, och precis som Kevin kommer att skrämma bort potentiella inbrottstjuvar – kombinera eventuellt med en kartongfigur på robotdammsugaren för att uppnå full effekt!

Välkommen hem

I mörkret händer det ofta att solen går ner innan man kommer hem – och vad är värre än att fumla i mörkret efter uttaget med händerna fulla av shoppingkassar, barn, nycklar och arbetsväska? Var inte rädd längre - eftersom Philips Hue-appen kan prata med GPS:en i din telefon. Säg till din brygga att den ska lysa i god tid, och kom hem till ett väl upplyst hem!

"Om detta, gör det här"

En av de saker som gör Philips Hue otroligt smart är att de små smarta glödlamporna kan prata med allt möjligt annat. Det gör det möjligt att integrera sin belysning med nästan allt man kan tänka sig – och för den uppgiften finns det ett antal verktyg.

Vi rekommenderar IFTTT. Det står för "If that, then this," och är en gratis hemsida och app som gör det möjligt att få Philips Hue att svara på olika saker och fall. Du kan programmera löst på den intuitiva webbplatsen - men du kan också använda andras roliga program: vi rekommenderar Gör en storslagen entré med Philips Hue som får dina lampor att rotera färger när du kommer hem, eller Om ISS passerar din plats blinkar alla Philips Hue-lampor, vilket ger dig en rejäl påminnelse när den internationella rymdstationen flyger över ditt hus.

Med verktyg som IFTTT kan du utöka din Philips Hue-funktionalitet om du inte tror att de skulle kunna göra tillräckligt i förväg. Vi hoppas att vi hjälper dig att få ut det mesta av din Philips Hue – eller kanske har inspirerat dig att köpa din första Hue-lampa!

Se hela vårt sortiment av Philips Hue här!