Magnifik dansk design - Se de senaste DL-lamporna från Dyberg Larsen här!

den 3 februari 2022
Magnifik dansk design - Se de senaste DL-lamporna från Dyberg Larsen här!
DÅ finns det spännande nyheter för dig som älskar enkel, raffinerad och tidlös design! Det danska belysningsmärket, Dyberg Larsen , har utökat sin populära DL-serie, med en ny bordslampa och pendel i vackert vitt opalglas med varma mässingsdetaljer som skapar en elegant och unik kontrast till varandra, vilket ger lamporna en exklusiv och extravagant look.
Dyberg Larsen är känd för att designa minimalistiska lampor, inspirerade av skandinavisk design, som även lyser igenom med dessa nya lampor, med sina rena linjer samt enkla och strömlinjeformade design. Med de nya tillskotten har Dyberg Larsen haft en vision om att skapa lampor som fungerar som mer än bara ljuskällor, men som i synnerhet också kan sätta en viss stämning och atmosfär i ditt hem.

Liksom övriga lampor i DL-serien har den nya Dyberg Larsen bordslampa och pendellampa samma karakteristiska flerskärmssystem, vilket ser till att ljuset inte bländar de som beundrar lamporna, och som samtidigt sprider en diffus och behagligt ljus. Du kan därför med fördel placera Dyberg Larsen DL31 eller DL20 pendel ensam över matbordet, vardagsrumsbordet eller i köket, och gärna i kombination med flera, för att sätta en mer personlig prägel på inredningen, och för att skapa en bred och varm belysning , så det andas mysighet de platser där man samlar familjen.

Bordslampan DL20, med sin blygsamma storlek på 20 cm i bredd, kan enkelt placeras var som helst i hemmet; som mysbelysning i sovrummet, fokuserat ljus på skrivbordet eller skön läslampa i myshörnan, där det lyser upp otroligt fint, ger liv åt inredningen och skapar en skön atmosfär. Med dessa Dyberg Larsen lampor får du en enkel och klassisk design som kan passa in i vilken inredningsstil som helst, och fungera både som en praktisk ljuskälla och som ett estetiskt inslag då lamporna dessutom är extremt dekorativa.

Se hela DL-serien från Dyberg Larsen här!