Nyheter från UMAGE - Se det underbara tillägget till Asteria-serien här!

den 24 januari 2022
Nyheter från UMAGE - Se det underbara tillägget till Asteria-serien här!
När man letar efter rätt lampa har man oftast en rad önskemål – kanske ska den kunna ge en mysig belysning, vara hållbar och samtidigt ha ett estetiskt uttryck. Det är därför det är så otroligt tillfredsställande när man stöter på en serie lampor, som Asteria, som sammanfattar alla dessa element. Här lyckas ett varumärke som UMAGE göra precis som namnet antyder, nämligen sitt bästa varje dag, för att skapa fenomenal design med en hållbar vinkel. UMAGEs lampor är tidlösa, funktionella, hållbara och tillverkade av material av extremt hög kvalitet, med ambitionen att deras design ska ha en lång livslängd så att du kan skapa en hållbar inredning. Kreativ utvecklare på UMAGE, Søren Ravn Christensen, har alltså lyckats med Asteria-serien att skapa unika och klassiska mönster, som finns i olika modeller, storlekar och färger, där det senaste exemplet är Asteria Up Ceiling Lamp Medium.

Asteria Up medium kombinerar funktionalitet, estetik och enkelhet med fantastiskt hantverk, vilket skapar ett stilrent och förfinat uttryck för inredningen. Lampan består av en stålram som finns i olika färger, där speciellt det mattsvarta sticker ut, då det skapar en fantastisk kontrast till den utsökta mässingsdetaljen upptill, samt till det pärlemorvita glaset. Denna konstruktion skapar både ett elegant och dekorativt uttryck, men också en jämn, mjuk och behaglig belysning som når runt alla hörn. Du får dock även ett uppåtriktat ljus genom lampans topppanel, vilket överlag skapar en stämningsfull och inbjudande atmosfär. Här kan lampans LED-ljus med fördel justeras via en specialdesignad extern dimmer, som hjälper till att sätta rätt stämning.

Asteria Up har en minimalistisk och sofistikerad design vilket gör att den även kan passa in i vilken typ av inredning som helst som kräver vackert hantverk och bra ljus. Här gör dess ödmjuka storlek, 43 cm på längden och 17 cm på höjden, att den enkelt kan placeras var som helst - på kontoret, i hallen eller köket, ensam eller i oändliga kombinationer, med de andra färgerna, storlekarna och lamporna från Asteria-serien, som ger flera unika inredningsmöjligheter. I dessa rum kan den fungera både som en vacker, funktionell ljuskälla, men också som ett estetiskt inslag, då den är extremt dekorativ, både när den är på eller av.

Upplev Asteria-lamporna här!