Tre bordslampor från framtiden - tillgängliga idag

den 16 januari 2022
 Tre bordslampor från framtiden - tillgängliga idag
Inget kryddar inredningen som starka kontraster och tangentiella uttryck. Om din inredning är traditionell och klassisk, så kan en futuristisk lampa vara den avgörande kontrasten som framhäver sig själv och inredningen runt den.

Nedan har vi samlat tre vackra erbjudanden på futuristiska bordslampor som kan ta din inredning in i 2100-talet.

Yasuke Bordslampa Svart - DCW

Yasuke bordslampa designades av Studio BrichetZiegler i Paris, producerad av DCW éditions och har precis landat från framtiden. Lampan är enormt elegant och minimalistisk – samtidigt som den liknar en komponent från Millennium Falcon eller DeLorean från Back to the Future.

Lampans futuristiska utseende påverkar funktionaliteten och de två touchjusteringsknapparna är elegant inbyggda i lampans design. De två benen som riktas in och försvinner in i lampans lysande kropp fortsätter på andra sidan som två hjul. Med ett fingertryck på det ena hjulet justeras ljusstyrkan och med ett tryck på det andra hjulet justeras ljusets temperatur.

Se Yasuke Bordlampe Black från DCW här!

Stemlite - Gubi

För de inkarnerade Star Trek-nördarna kan en klocka ringa när de tittar på Gubi Stemlite-lamporna. Gubi har återlanserat Bill Currys "total look"-lampa, Stemlite, som dekorerade inredningen av USS Enterprise under de första säsongerna av Star Trek.

När Bill Curry första gången ritade Stemlite-lampan 1962 var det som en hyllning till den tidsanda som svepte genom Amerika under perioden. Rymdkapplöpningen inspirerade en generation av populärkultur och design – och med Gubis nylansering av Stemlite-serien är det din chans att köpa ett stycke äkta rymdåldersfantasi, från en tid då den hade ett helt annat ljud när Stars and Stripes slog till. flaggstänger på de urvattnade gräsmattorna längs med palmkantade boulevarder i amerikanska förorter.

Se alla Stemlite-varianter från Gubi

En + bordslampa / w luftsensor - himmelsk

Lampor är inte längre nödvändigtvis bara ljussändare - otroligt många lampor kombinerar flera funktioner med ljuset, och One + from Heavn är inget undantag.

Med en design som minimalistiskt och elegant håller sig till enstaka linjer och ett enkelt uttryck har Heavn skapat en bordslampa som innehåller smart belysning, och som passar in i även den mest avancerade och moderna inredningen. Lampan är packad med extrautrustning, såsom timers, färg- och styrkakontroll som kan följa dagsljuset, vridbart lamphuvud, trådlös laddare och luftsensor, så att du i rätt tid blir påmind om att ventilera ditt rymdskepp.

One + är en enormt elegant lampa som passar fint på både skrivbordet – men även på sidobordet i soffmöblerna, på golvet i vardagsrummet eller som praktisk belysning i hobbyrummet.

Se One + Black w/Air Sensor from Heavn här!

Se resten av vårt urval

Om dessa tre bordslampor inte faller dig i smaken, då är vi säkra på att vi förmodligen kommer att ha något du gillar; Se alla bordslampor i vårt sortiment här!