Flowerpot Portable VP9 Soft Green - En säker vinnare

den 1 juli 2021
Flowerpot Portable VP9 Soft Green - En säker vinnare
På Lampemesteren kan vi inte få nog av den gröna nyansen; Mjuk grön. Även om lampan redan finns i många olika färger så lanseras den såklart även i Lamp Master's Soft Green. Efter framgången med lanseringen av Flowerpot VP1 och VP3 är vi övertygade om att den portabla Flowerpot VP9 kommer att bli en hit i och utanför hemmet;
  • Klassisk design
  • Trendig färg
  • Modern teknik

VP9 bordslampa från & tradition
2020 hoppade & tradition in i modet och lanserade den ikoniska klassikern i en bärbar version. Utöver storleken är lampan trogen Verner Pantons originaldesign från 1968. Som jämförelse mäter bordslampan VP3 50 centimeter på höjden medan den bärbara VP9 har en höjd på 29,5 centimeter. Lampan har en täthetsgrad på IP44 och kan därför tas ut på altanen, balkongen eller i trädgården där den bidrar med en stämningsfull belysning. Perfekt för de varma sommarkvällarna där du behöver höja mysigheten.

Soft Green - Lampmästarens egen färg
Den naturliga gröna färgen är, efter mycket övervägande och grundlig forskning, noga utvald av Lampmästaren själv. Valet föll på den lite gulbaserade gröna nyansen som nästan verkar hämtad direkt från den böljande gröna ängen. Den naturliga färgen passar perfekt in i inredningen där de naturliga inslagen och inte minst färgerna, tar oss närmare naturen och ger en touch av egenvård och välbefinnande. Klassisk design, kombinerad modern teknik i färg som trendar, är en säker vinnare.

Se Flowerpot Portable VP9 i Soft Green här