Nu landar den innovativa flygande molnlampan i nya storlekar - se den nya Tense pendellampan från New Works här!

den 10 december 2021
Nu landar den innovativa flygande molnlampan i nya storlekar - se den nya Tense pendellampan från New Works här!
Nu kommer det innovativa hänget från New Works i en ny storlek.

Copenhagen New Works, som sedan starten 2015 har tänkt ut i lampskärmen och varit innovativa, kommer nu med sin unika Tense pendellampa i mindre storlek.

Hittills har man bara kunnat få Tense med en diameter på 900 och 1200 millimeter, och de stora storlekarna kan ha skrämt en del från att investera i den unika molnliknande lampan – men nu finns det även en Tense för den som inte gör det. har plats till de mycket stora lamporna.

Modellen är dock densamma och det unika uttrycket från den schweiziska designduon Panter & Tourron är lika uppmärksammat som de större modellerna.

Det betyder att lampan fortfarande tillverkas i det innovativa DuPont Tyvek-materialet – som har ett utseende och textur som papper, men i verkligheten är en plastfiber. Det innebär en stark och hållbar lampa som i miljövänligt återvunnet material både pryder och ger dig en bra magkänsla.

Designen är lika elegant som de stora modellerna och den tunna ramen gör lampan lätt och luftig, vilket framhäver det molnliknande uttrycket.

Se Tense from New Works I Ø700 här!