En vän i nöd - Den prisbelönta Buddy från Northern i en ny svart färg

den 20 augusti 2021
En vän i nöd - Den prisbelönta Buddy från Northern i en ny svart färg
Buddy-lampan fick ursprungligen sitt namn från den smarta lilla inbyggda behållaren som fungerade som bas för bordslampsmodellen. Detta gjorde lampan till en hjälpsam vän i vardagen, alltid redo att ta nycklar, pennor eller små pengar. Den vackra och funktionella designen är nu tillbaka med en smart svart färg, som ger den aptitliga minimalistiska designen en stilren touch och gör att den annars så diskreta nordiska formen sticker ut i rummet. Detta förtroende är välgrundat, eftersom Buddy 2015 valdes ut bland 130 produkter för att få The Northern Student Design Award, på grund av sin unika förmåga att göra hemmet tryggt och inbjudande.

Med sina mjuka kurvor och diskreta siluett är Buddy extremt lätt att hitta en trevlig plats till i alla moderna hem som odlar den nordiska stilen. Som designern Mads Sætter-Larsen säger: "Då finns Buddy alltid där när du behöver det - utan att stå i vägen". Buddy kommer i en vägg-, bords- och golvlampamodell. Så oavsett om det är sovrummet, läshörnan eller skrivbordet som saknar ett pålitligt och behagligt ljus, så kan Buddy göra jobbet. Hos norska Northern har de ägnat sig helt åt att skapa avslappnade och lyxiga interiörer, där kreativa former både kan inspirera och stressa ner vardagen, med läckra ljusa och funktionella former.

Det justerbara lamphuvudet gör det enkelt att justera ljuset så att det kan ge både det tydliga pålitliga arbetsljuset för kontoret, och det milda indirekta mysljuset för lördagskvällen i goda vänners lag. Dessutom är både golvlampan och vägglampsmodellen utrustade med en inbyggd dimmerfunktion, som gör det möjligt att finjustera ljusstyrkan i lägenheten. Om du letar efter en supersnygg lampa i en skarp färg som kan sätta den avgörande skandinaviska touchen till det moderna hemmet, då är Buddy en sann vän i nöd.

Se Buddy i alla andra vackra färger och spännande modeller här