Ta med dig ljuset - Flexibelt och mångsidigt ljus med en självsäker touch av industrialism

den 9 augusti 2021
Ta med dig ljuset - Flexibelt och mångsidigt ljus med en självsäker touch av industrialism
Ta med den in i vardagsrummet. Ta den med dig till sängen. Ta den med dig överallt. Överst i det senaste receptet från danska House Doctor hittar du den vackra och praktiska nya Bring Portable. Oavsett vilket rum som är besvärligt kan den läckra lilla bärbara bordslampan göra mirakel. Det uppladdningsbara batteriet ger fyra timmars läckert indirekt ljus med full intensitet innan det sakta börjar bländas, varefter det enkelt laddas upp med den medföljande USB-kontakten.

Den stiliserade kontrasteffekten mellan de böjda elementen i lampans topp och botten, sammankopplade med den enkla råa lamphalsen, drar blickarna till sig oavsett var Bring är placerad. De enkla nyanserna, tillsammans med den minimalistiska formen, ger lampan en diskret men omisskännlig touch av industrialism som kommer att passa alla moderna hem.

Den moderna House Doctor touch är här, som alltid, full av personlighet. Du kan direkt se varför de ligger i framkant av dansk design. House Doctor grundades redan 2001 av tre syskon som alla ville tillföra något nytt till det danska utan att skära av de skandinaviska rötterna. Det stod snabbt klart att de inte var ensamma om att sakna en mer lekfull, innovativ och informell energi i dansk design. Det midtjyske företaget ligger idag i topp inom dansk inredning och har över 100 anställda. Oavsett vilken del av hemmet som är sjuk, har House Doctor definitivt rätt medicin.

Så fort Brings första milda strålar glider över bord och väggar kommer en märkbar förbättring av patientens tillstånd att ses. Det justerbara ljuset ger stora möjligheter att anpassa atmosfären i rummet från morgonarbete på kontoret till kvällsmys i soffan allt med en enda lampa. Bring kommer i både en klassisk svart och en mildare grå, men båda modellerna är superflexibla, och lätta att passa nästan oavsett det rådande uttrycket i rummet.

To Go Lampor