Äkta tysk kvalitet - Bankamp kommer till Lampemesteren

den 11 augusti 2021
Äkta tysk kvalitet - Bankamp kommer till Lampemesteren
Hela vägen från Dortmund kommer nu tyska Bankamp till Lampemesteren. Bankamp är ett varumärke som sedan 1947 har förkroppsligat allt som förknippas med Made In Germany: kvalitet, hållbarhet och funktionalitet i den absoluta översta lådan. Allt från utdragbara lampor med förlängningar till färgtemperaturkontroll, steglös vertikal nedbländning och mycket mycket mer finns i Bankamp. Med en Bankamp kan du därför se fram emot en oöverträffad individuell kontroll över ljuset i rummet.

Även om tekniken kan vara på gränsen till det futuristiska, är tillverkningsmetoderna bakom den vackra fabriksfasaden i Neheim-Hüsten fortfarande trogna Bankamps långa historiska hantverkstradition och kvalitetskänsla. Därför är det inte automatiserade robotarmar, utan ändå skickliga händer och skarpa ögon som står för produktionen. Således, varje gång du tänder din Bankamp, kommer du att kunna känna dig säker på säkerheten i den personliga omvårdnad Bankamp har tillägnat varje enskilt exemplar.

Den funktionalistiska tyska Bauhaus-estetiken genomsyrar kollektionen, där bland annat den mångsidiga Strada-skenan, som kan kombineras med ett urval av pendellampor, ska lyftas fram. Likaså förtjänar den minimalistiska knappen, som finns i tak-, golv-, vägg- och bordslampamodeller, att nämnas för sitt enkla självsäkra utseende. I det mer vidsträckta hörnet kan speciellt taklampan Luce lyftas fram för sin lek med former och lyxiga färgkontraster. Med de många läckra moderna designerna finns det knappast ett hem som inte kommer att se bra ut i de klara pålitliga strålarna från en Bankamp. Det är därför vi här på Lampemesteren välkomnar German Bankamp med största nöje i vårt urval och ser fram emot att dela glädjen av äkta tysk kvalitet.

Se de många spännande och fantastiska Bankamp-lamporna här