Nyheter från Tonone - exklusiva och eleganta lampor

den 2 februari 2021
Nyheter från Tonone - exklusiva och eleganta lampor
Baserat på en fascination för mekanikens enkla tekniker grundade designern Anton de Groof Tonone år 2013. Det holländska märket har sedan dess lanserat flera fascinerade lampor, med ett unikt industriellt utseende. Baserat på mekanikens karaktäristiska verktyg som ett visuellt element, presenterade Tonone med stor succé deras första lampkollektion Bolt.

Som snabbt ledde till denna robusta lampaMr. Tubes, senare den handblåsta glasserien Atlas och Ella, samt den smarta serien Orbit. Du kan nu få alla lamporna hos Lampemesteren, där vi samtidigt kan presentera den senaste serien Beads.

Beads Lampor – funktionell belysning till hela hemmet


Den stilrene serien av lampor är designad för att passa in i alla miljöer. Det blygsamma utseendet har en karaktäristisk rund skärm, som kan lutas och justeras efter behov. Lampans designer Anton de Groof, inspirerades av formen och enkelheten från pärlor på en tråd, som han konverterade till denna funktionella lampdesign.

Hela serien består av olika tak-, pendel-, golv-, -bords- och vägglampor – samtliga med den industriella och stilrena design som Tonone är känd för. Tack vare det breda urvalet är det både en Beads lampa till dig som önskar ett funktionellt läsljus, en mjuk belysning över matbordet eller ett mysigt ljus i vardagsrummet.


Se hela Beads serien här