Rotaliana Luxy Glam – Italiensk glamour möter nordisk stil

den 19 april 2021
Rotaliana Luxy Glam – Italiensk glamour möter nordisk stil
När den eleganta coola norra möter den brokigt glamorösa södern flyger gnistorna. Resultatet är denna vackra och moderna omprövning av ett klassiskt utseende från italienska Rotaliana, som i mer än 30 år har berikat den internationella marknaden, med både kreativitet och innovation. Som är fallet för alla Rotaliana-lampor lyser Luxy Glam av denna passion för arketypiska mönster med en ny twist som kan bära glädjen av gott hantverk vidare till nya generationer. Designen spelar på den klassiska kontrasten mellan den smala eleganta lampstången och skärmens läckra kurvor. Displayen finns i många spännande färger, vilket ger ljuset en varm kromatisk ton och ger de klassiska linjerna en modern touch.

Hjärnan bakom den spännande Luxy Glam-serien är den dynamiska italienska designerduon Dante Donegani och Giovanni Lauda. Tillsammans har de sett till att solid kvalitet går hand i hand med estetisk elegans och läckra former. Lampskärmen kan justeras för att anpassa ljuset till både skrivbordsarbetet och till fredagsmys i soffan. Luxy glam-serien finns i en mängd spännande format: golvlampa, bordslampa samt tak- och vägglampa. Så oavsett om det är vardagsrummet, sovrummet eller hallen som behöver en känsla av italiensk lyx, kommer Luxy Glam att berika rummet med sitt varma och trevliga ljus.

Blandningen av klassiska och moderna funktioner gör Luxy Glam-serien otroligt mångsidig och den kommer utan tvekan att pryda både det moderna och det mer klassiskt inredda hemmet. Genom att förena två omedelbart motstridiga begrepp tar Luxy Glam underbart fram det bästa i båda. De klassiska formerna och de spännande färgerna accentuerar och kompletterar varandra, vilket ger det klassiska rummet en frisk fläkt och det moderna en tidlös touch.  

Se vackra Luxy Glam i de vackra färgerna och spännande utföranden här