In Vitro Unplugged – Elegant och funktionell utomhuslampa från Flos

den 25 april 2021
In Vitro Unplugged – Elegant och funktionell utomhuslampa från Flos
Det är med stor glädje som Lampemesteren säger benvenuto till den nya utomhusbordslampan In Vitro Unplugged från italienska FLOS, som sedan 1962 har varit synonymt med högsta kvalitet och spetsen på industriell design. Den graciösa sladdlösa lampan tänds i kvällsmörkret både på picknicken, vid stranden eller hemma i trädgården, där den garanterar upp till 6 timmar perfekt belysning i 4 justerbara intensiteter, varefter den enkelt kan laddas upp via en USB C-kabel.

Bakom den eleganta och funktionella designen finns fransmannen Philippe Starck, vars arbete, som alltid, återspeglar en perfekt balans mellan elegant funktionalitet och estetisk elegans. Ingenstans ses denna filosofi bättre än i denna vackra lampa, vars minimalistiska design för tankarna tillbaka till en enklare tid när stad och natur var i balans. Med sin 300 millimeters höjd och smarta rem upptill är lampan lätt att transportera ut i det fria, medan aluminiumskelettet gör lampan både solid och lätt att ta med sig i handen.

Om du, som många andra, ser fram emot att kunna samlas igen utomhus och njuta av mysiga kvällar i glöden av en lampa som lovar både förstklassig belysning och tidlös design, leta inte längre. När de ljumna sommarnätterna närmar sig kallar den svenska naturen in i de varma vardagsrummen, och om du letar efter en lätt igenkännlig kvalitetslampa för att berika dina nätter utomhus, kommer du knappast att kunna hitta ett bättre alternativ än denna Flos Lampa!

Se In Vitro Unplugged här