Nytt - Ellipse taklampa från Watt & Veke

den 24 mars 2021
Nytt - Ellipse taklampa från Watt & Veke
Med ett uppdrag att lysa upp vardagen designar Watt & Veke belysning som ger mer än bara bra belysning. Det svenska varumärket har designat och tillverkat lampor sedan 1998, med rötter i den skandinaviska enkelheten. I deras sortiment finns flera lampor där naturmaterialen spelar en viktig roll – bland annat den ljusa och eleganta Ellipse Taklampor i bomullstextil.

Ellipse Lampan har en enkel konstruktion, i form av ett stålskelett, täckt med en tunn bomullstextil. I sin funktion liknar skärmen den älskvärda rispapperslampan – bara i en mer elegant och modern tolkning. Det tunna materialet är upplyst på samma sätt som rispapperslampan och skickar ett behagligt diffust ljus in i rummet. Detta ger dig samma trevliga och kraftfulla ljus som du kanske känner igen från 80-talets sov- och barnrum.

Välj mellan två olika storlekar på 65 och 80 centimeter i diameter, varav storleken 65 finns i flera olika färger. Lampan ger en lätt piff till inredningen - ovanför soffan eller matbordet, liksom barnens rum eller sovrummet.

Se Ellipse Taklampan från Watt & Veke här