Farrow & Ball nyhed! The Muse Portable

den 17 december 2021
Farrow & Ball nyhed! The Muse Portable
Gör plats för ett praktiskt och estetiskt mästerverk av högsta kvalitet, när det unika brittiska designföretaget Tala går med de erkända färgexperterna från Farrow & Ball för att skapa den perfekta lösningen för dig som vill få ut det mesta av belysningen i ditt hem, inomhus såväl som utomhus. Farrow & Ball är allmänt erkänd för sin höga kvalitet inom målning, tapetsering och heminredning, och deras skickliga hantverk och erfarenhet har satt sina spår i denna fantastiska nyhet från Tala: The Muse Portable.

Snygg...


The Muse tar den klassiska lyktan, och lyfter den till en ny nivå med sin oförglömliga design och den senaste tekniken inom LED-belysning. Designen är relativt enkel men innehåller samtidigt många matchande detaljer på handtag, uttag och dimmer. Allt detta tillsammans gör att designen går upp i en högre enhet. Lampan har ett graciöst och romantiskt uttryck med en nostalgisk touch. Samtidigt är designen så tidlös att The Muse precis passar in överallt och är den självskrivna vinnaren i alla hem.

... och praktiskt


Bortsett från den snygga designen är The Muse Portable en otroligt mångsidig lampa, där användningsmöjligheterna varierar oändligt. Lampan är utrustad med en vridbar Dim to Warm dimmer. Detta är särskilt känsligt, så ljusintensiteten kan justeras mycket exakt, och du kan njuta av The Muse från morgon till kväll. IP 44-graden av inkapsling gör att The Muse Portable kan motstå väderlekens raseri. I kombination med det uppladdningsbara batteriets långa livslängd är The Muse perfekt att ta ut året runt. Slå på The Muse en sen kväll med vänner och upplev hur glödlampan inuti uppenbarligen svävar fritt i luften.

Musan har fått sitt namn från den grekiska mytologin, där de nio muserna var den gamla världens inspirationsgudinnor. Muserna sägs inspirera konstnären och skänka honom förmågan att få idéer och skapa nya. I det här fallet har ett ljus gått upp för Tala, som har använt sin innovativa uppfinningsrikedom för att skapa tre möss: en i Candlenut White, en i Pleasure Garden Green och en i Hackles Black.

Se de tre vackra muser här