25 år med LIGHT-POINT

den 12 oktober 2020
25 år med LIGHT-POINT
Sedan 1995 har LIGHT-POINT bidragit med en omfattande produktkollektion till marknaden. Kollektionen präglas av en tydlig dansk designstil, som samtidigt är ultramodern och fortsätter att utvecklas.

För att markera deras 25-årsjubileum, introducerar LIGHT-POINT en ny nyans i deras kollektion; Rose Gold! Den eleganta nyansen har beundrats i årtionde, för sin djupa reflektion och varma färg. Den lätt borstade ytan ger varje lampa en touch av lyx i samtliga inredningar.

Det är varken guld- eller kopparfärgat. Det är Rose Gold, också känd som Rosé guld. Den metalliska färgen ger hemmet både glamour och elegans, om den används på ett enkelt och sofistikerat sätt – exempelvis med en snygg lampa.

LIGHT-POINTs lampor i Rose Gold har till och med en borstas yta, som har samma glöd som polerad mässing, men med ett mer dämpat uttryck. Den borstade ytan har dessutom en fördel i att den är enklare att ha att göra med, när det exempelvis kommer fingeravtryck på eller små repor på ytan.

Rose Gold I inredningen
Kombinera Rose Gold med mörka trä-nyanser, exempelvis över ett massivt matbord, för att skapa mer dynamik i uttrycket. Föredrar du en feminin stil, betonas den genom att sätta ihop Rosé guld-lampan med de ljusa träsorterna och ljusrosa toner.

I den moderna inredningen ger en Rosa Gold lampa massor av liv, till en annars strikt minimalistisk look; Den kommer särskilt till sin rätt ihop med de mer kalla neutrala färgerna. Kort sagt; den kan användas i alla miljöer, där du önskar att tillföra rätt värme och lyx.

Se LIGHT-POINT kollektionen i Rose Gold här