Snygg nyhet från Muuto – Rime Vägglampa

den 19 januari 2021
Snygg nyhet från Muuto – Rime Vägglampa
Rime lanserade förra året som pendel i fyra olika storlekar och med ett upphänge i fyra olika färger. Den runda skärmen i opalglas är numera en klassiker inom belysning, men Rime-pendeln skiljer såg från mängden på grund av dess form. Med inspiration från formen på ett ekollon har lampan ett modernt uttryck som både är lätt och elegant. Den sandblästrade ytan ger lampan en extra fin touch, som leder tankarna till is och rimfrost.


Skapa hemtrevnad i din inredning med den nya Rime Vägglampa


Muuto lanserar nu Rime Vägglampa, där den vackra glasskärmen åter är i centrum. Den pulverlackerade armen i aluminium finns i de fyra olika färgerna; vit, grå, svart och orange, som matchar serien av pendlar.

Har du redan ett ljust hem, kan du supplera med vägglampor som tänds när huvudbelysningen är släckt. På det sättet får du mindre ”ljusrum” i ditt hem – antingen vid soffgruppen, din favoritläshörna eller i ditt sovrum. Det diffusa ljuset från den vita lampskärmen ger en atmosfärisk och lugn belysning- perfekt när du önskar ett avslappnande ögonblick i behagliga omgivningar.

Se Rime- lamporna här