Original Verner Panton design i nya färger

den 24 februari 2021
Original Verner Panton design i nya färger
Den vackra klassikern; Pantop finns nu i åtta djärva färger och i två olika versioner – taklampan och bordslampan. De designades 1980 av den berömda designern Verner Panton. Bland annat är han känd för sin färgstarka personlighet, vilket ofta återspeglades i hans design. Det breda färgutbudet passar därför rätt i Verner Pantons anda. Varje färg är noga utvald med fokus på att skapa en modern färgpalett – från livfulla popfärger till naturliga toner som kompletterar varandra och passar perfekt in i samtida trender.

Förutom de nya färgerna finns taklampan nu även i en av originalstorlekarna. Med en diameter på 23 centimeter passar lampan perfekt över matbordet – antingen ensam, i par eller i ett kluster av olika färger. Bordslampan mäter samma diameter och är idealisk i fönstret eller som mysig belysning i vardagsrummet eller på sängbordet.

Oavsett om du väljer Pantop taklampan eller Pantop bordslampan får du en tidlös design som kan användas i alla inredningsstilar. Formen på den karakteristiska skärmen är inspirerad av formen på en traditionell klocka. Formen ger inte bara lampan ett elegant och dekorativt utseende, utan skapar också den perfekta spridningen av det nedåtriktade ljuset. Ljuskällan som är dold längst ner i lampan för att säkerställa att du inte blir bländad. De böjda formerna reflekterar ljuset från skärmen för bekväm och effektiv belysning.