Flos’ May Day lampa firar 20-års jubileum  

den 12 november 2020
Flos’ May Day lampa firar 20-års jubileum
I samband med May Day-lampans 20-års jubileum lanserar Flos en jubileumsutgåva ab den multifunktionella lampan. May Day fås därför i ett begränsat antal av 2020 stycken, där kroken är producerad av aluminium, jämfört med den ursprungliga versionen i polypropen.
Jubileumslamporna är numrerade med jubileumsåret, ihop med ett unikt serienummer samt designerns underskrift, som är ingraverat i kroken.

Från verkstadslampa till multifunktionell belysning i hemmet
Den typiska verkstadslampan eller industrilampan är designad så att man enkelt kan placera lampan precis där man har behov av belysning. Speciellt på verkstäder, där man jobbar med bilar eller lastbilar, är lampan perfekt för att ge det nödvändiga ljuset. Huvudfunktionen med lampan är monteringsmetoden, där lampan är designad med en krok, för att snabbt och enkelt kunna placera lampan där man ska jobba.

När det industriella uttrycket har hittat sin väg in i inredningen, så har också de industriella lamporna gjort sin entré. Flos lanserade för 20 år sedan den vackra May Day-lampan, designad av den prisvinnande designern; Konstantin Grcic. På samma sätt som verkstadslampan kan May Day-lampan placera på otaliga ställen i hemmet – på en hängare, en trappa eller en krok över matbordet. Lampan kan dessutom ställas på den klotformade skärmen, så den också kan placeras på golvet eller på ett bord – en annorlunda lampa som ger praktisk belysning och personlighet till din inredning.


Du hittar jubileumsutgåvan av May Day-lampan här